Informationsmøde om varmepumper i Faaborg

Tilmeld dig herunder.

Deltag i informationsmøde om varmepumper fra Nærvarme Danmark:

Tirsdag d. 30/5 kl. 17.00 i Rise Sparekasse Forum i Faaborg

  • Under mødet serveres et let traktement i form af  en sandwich, inkl. øl eller sodavand til alle tilmeldte
  • Alle deltagere er med i lodtrækningen om 2 x Supergavekort á 500,- Kr.

    Vinderen trækkes blandt de fremmødte på dagen. 

Informationsmøde om luft til vand varmepumper Faaborg

Tilmelding

Faaborg informationsmøde
JEG GIVER SAMTYKKE (så vi kan bekræfte din tilmeldning og kontakte dig med henblik på et uforpligtende tilbud efter informationsmødet) *
* Ved tilmelding til informationsmødet, giver jeg samtykke til, at Nærvarme Danmark A/S må kontakte mig med information om informationsmødet, nyheder, informationer og tilbud vedrørende nærvarme og varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, brev og telefon. Jeg accepterer samtidig, at Nærvarme Danmark A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. Nærvarme Danmark A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i privatlivspolitik - du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage og afmelde nyhedsmailen og deltagelsen i informationsmødet.

Ingen fjernvarme i Faaborg: Hør om mulighederne fra Nærvarme Danmark A/S

Fjernvarmeprojektet i Faaborg har ikke kunnet levere varme til alle husstande , og det har resulteret i skuffelse hos mange borgere. Derfor vil Nærvarme Danmark A/S gerne invitere de berørte husstande, til et informationsmøde om et bedre alternativ. Nærvarme kan både være billigere og mere miljøvenlig. Med en luft til vand varmepumpe kan man få nærvarme, og komme i gang for kun 7500 kr og fra. 1000 kr. pr. måned – uden risiko for uventede meromkostninger til reparationer og serviceeftersyn af varmepumpen.

Fjernvarme og Nærvarme er begge energivenlige former for opvarmning af boliger og bygninger, men de adskiller sig ved, hvordan varmen transporteres. Fjernvarme er en centraliseret varmeløsning, hvor varmen produceres centralt og distribueres via rørledninger til forskellige bygninger og boliger i et område. Nærvarme derimod er en decentral varmeløsning, hvor varmen produceres tæt på boligen eller bygningen, i dette tilfælde via en varmepumpe. Nærvarme kræver derfor ikke store rørledninger eller infrastruktur til at transportere varmen, hvilket kan gøre det billigere og mere fleksibelt for den enkelte boligejer. Læs mere her om fjernvarme eller varmepumpe

Nærvarme Danmark står klar til at hjælpe alle, der er interesseret i at skifte til en mere miljøvenlig og økonomisk varmeløsning. Derfor inviterer Nærvarme Danmark alle borgere i Faaborg og omegn til et infomøde tirsdag d. 30 maj kl. 17.00 – hvor interesserede kan få mere information og stille spørgsmål til, hvad en løsning fra Nærvarme Danmark A/S kræver i netop deres boliger. Vi vil gerne hjælpe borgerne med at skabe et mere miljøvenligt og økonomisk hjem, samtidig med at vi gør vores del for at reducere CO2-udledningen i Faaborg-området.

 

Vind 7.500 kr. ved at fortælle andre om Nærvarme Danmark

Flere og flere fortæller, at de fik os anbefalet. 1.000 tak! Det er vi rigtig glade for.

Det vil vi fremover belønne med et lod i lodtrækningen om 7.500 kr., som svarer til vores lave opstartspris.

 

Læs mere og deltag her.