Svendborg Fåborgvej 44

Dato 23-09-2020

Klokken 17:00

Tilmeld dig her til informationsmøde om luft til vand varmepumpe på abonnement

Vi serverer en sandwich efter mødet. Læs mere om informationsmødet under tilmeldingsformularen

 

Vælg venligst en gyldig formular

 

Hvad handler informationsmødet om?

Kom og hør, hvordan du kan slippe for den store investering på ca. 90.000 – 130.000 kr. Og hvordan du kan slippe for alt arbejde med at holde boligen varm. Samtidigt med, at du gør noget godt for klimaet.

Du betaler en opstart på 7.500 kr. (brug håndværkerfradraget) og herefter et fast månedligt abonnement, der justeres fremadrettet ud fra dit faktiske el-forbrug til varmepumpen.

Abonnementet inkluderer: Vi køber varmepumpen og får den sat op af professionelle VVS- og elinstallatører på 1-2 dage. Det inkluderer også en ny varmtvandsbeholder, buffertank, rør til varmepumpen mm. Vi tager også dit gamle oliefyr, naturgasfyr eller træpillefyr med, når vi er færdige.

 

Det er også slut med uforudsete udgifter for vi dækker alle omkostninger til service, drift, reparationer og en eventuelt udskiftning af varmepumpen. Vi sørger for det lovpligtige årlige serviceeftersyn.

Hvis aftalen inkluderer el til varmepumpen, så får du den lave elpris allerede fra første kWh, varmepumpen bruger.

 

Med andre ord, så får du alle fordelene, men slipper for investeringen, arbejdet og bekymringerne. 100% tryghed, driftssikkerhed, og en fremtidssikker og klimavenlig varmekilde.

 

Kom og hør mere og få et uforpligtende og gratis tilbud. Vi glæder os til at se dig/jer.

Du kan også læse mere om luft til vand varmepumper på abonnement her eller bestille dit tilbud på en varmepumpe på abonnement her allerede i dag.

 

Med de nærvarmeste hilsner

Nærvarme Danmark

PS Der er god mulighed for at sidde med god afstand, og vi er max 50 deltagere.