(Er afholdt) Vester Skerninge Forsamlingshus Fåborgvej 72 B, 5762 Vester Skerninge

Dato 15-06-2021

Klokken 17:00

Kom og hør, hvordan du kan få en klimavenlig og fremtidssikker varmekilde uden, at du skal investere en krone. 15. juni 2021 er sidste dag for vores tilbud om 0 kr. i opstart. Tilbuddet gælder kun husstande i Vester Skerninge, Ollerup og Ulbølle. Du skal blot have bestilt et tilbud. Vi serverer drikkelse og en lækker sandwich. Kom og hør mere og få svar på dine spørgsmål. Nærvarme Danmark A/S er en del af det sydfynske energiselskab SEF, og vi leverer luft til vand varmepumper på abonnement i hele Danmark. Vi klarer alt – installation, service, drift, reparation og eventuel udskiftning af varmepumpen, varmtvandsbeholderen eller andre dele af installationen, når det er udtjent. Uden ekstra omkostninger for dig – blot et fast abonnement.

Max 45 personer. Husk mundbind indtil du sidder på din plads.

Venlig hilsen Nærvarme Danmark

Informationsmøde 15. juni kl. 17 - 19
Arrangementet gennemføres under hensyntagen til COVID-19. Deltagere opfordres til at være testet. Arrangørerne vil være testet. Sæt jer forskudt af hinanden. Brug mundbind indtil du sidder på din plads.
JEG GIVER SAMTYKKE (så vi kan bekræfte din tilmeldning og kontakte dig med henblik på et uforpligtende tilbud efter informationsmødet) *
* Ved tilmelding til informationsmødet, giver jeg samtykke til, at Nærvarme Danmark A/S må kontakte mig med information om informationsmødet, nyheder, informationer og tilbud vedrørende nærvarme og varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, brev og telefon. Jeg accepterer samtidig, at Nærvarme Danmark A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. Nærvarme Danmark A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i privatlivspolitik - du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage og afmelde nyhedsmailen og deltagelsen i informationsmødet.