Nærvarme Danmark indgår samarbejde med nef

Mange kunder i det nordøstfynske leder efter et grønt alternativ til opvarmning af deres bolig, så fossile brændsler: olie-, naturgas- eller pillefyr kan undgås. Til dem er der godt nyt: nef har nemlig indgået et samarbejde med Nærvarme Danmark om at levere strøm til varmepumper på Nordøstfyn. Varmepumperne, der fungerer i de fleste boligtyper, kan bestilles på abonnement og serviceres fra Nærvarme Danmark. Strømmen leveres af det lokale energiselskab, nef.

Om samarbejdet med Nærvarme Danmark siger direktør for nef, Marianne Eriksen “Vi glæder os til at levere strøm til de mange kommende varmepumper rundt omkring i de nordøstfynske husstande. Samarbejdet med Nærvarme Danmark betyder, at vi kan bidrage til den grønne omstilling med en miljøvenlig opvarmning af områdets boliger. Samarbejdet med Nærvarme Danmark gør det økonomisk fordelagtigt at få installeret en varmepumpe, fordi man som husstand slipper for en stor engangsinvestering, da man i stedet lejer en bæredygtig varmekilde uden risiko. Det gavner både lokalområdet og klimaet”. Netop opvarmning af boliger med fossile brændsler har stor betydning for den danske udledning af CO2.

Nærvarme Danmark, der også har base på Fyn, står for al vedligehold og al service på varmepumpen, og tager sig af både opsætning og montering af den nye varmepumpe og afskaffelse af det gamle fyr. Kunden betaler et oprettelsesgebyr på 7.500 kr. og herefter en månedlig abonnementspris. Ved at samarbejde med Nærvarme Danmark skal man ikke en tur i banken for at låne 100.000 – 130.000 kr. til den store investering. Alt i alt en god og fornuftig løsning, hvis man gerne vil have en driftssikker og miljøvenlig opvarmning af boligen.

Helle Damm-Henrichsen, der er chef for Nærvarme Danmark, forklarer “Skifter du f.eks. et oliefyr ud med en varmepumpe, sænker du typisk din boligs CO2-udledning med ca. 4.100 kg CO2 årligt. På 15 år beløber det sig til 60.000 kg mindre CO2 udledt fra opvarmningen af dit hus. Derfor gør du noget markant godt for miljøet og viser vejen for andre, ved at skifte til en varmepumpe”.

De nordøstfynske husstande kan læse om samarbejdet her, og bestille et gratis tjek af boligens egnethed til en luft til vand varmepumpe på abonnement. Tjekket inkluderer et gratis og uforpligtende tilbud, en kort samtale med en rådgiver over telefonen og en eventuel besigtigelse af boligen.

 


For yderligere oplysninger kontakt:

Direktør i nef, Marianne Eriksen på telefon 20 25 57 55


Chef for Nærvarme Danmark, Helle Damm-Henrichsen på telefon 52 24 10 18

nef og Nærvarme Danmark indgår samarbejde om varmepumper på abonnement

Vind 7.500 kr. ved at fortælle andre om Nærvarme Danmark

Flere og flere fortæller, at de fik os anbefalet. 1.000 tak! Det er vi rigtig glade for.

Det vil vi fremover belønne med et lod i lodtrækningen om 7.500 kr., som svarer til vores lave opstartspris.

 

Læs mere og deltag her.