Tilbuddet kan kun benyttes af borgere i Fynslands område / Faaborg-Midtfyn Kommune

Varmepumpe med rabat via Fynsland

Nærvarme Danmark er gået sammen med Fynsland, og tilbyder en særlig rabatordning. Rabatordningen omfatter både købs- og abonnementsløsninger, og udløses så snart der er minimum 150 tilkendegivelser. Tilkendegivelserne kan gives på denne side. 

På vores abonnementsløsning kan du vælge mellem: 

  • At betale 0 kr. i opstart (Besparelsen er 7.500 kr.)
  • At spare 100 kr. på dit månedlige abonnement (rabat i alt: 12.000 kr. over 10 år.)

På købsløsningen kan du opnå følgende rabat:

Er du mere til at købe dit anlæg kan du få 7.500 kr. i rabat, samt muligheden for at tilkøbe vores serviceordning til 299 kr./md. Serviceordningen inkluderer bl.a.:

  • Serviceeftersyn 1 gang årligt (jf. lovkrav)
  • 5 års garanti
  • Driftsovervågning og optimering
  • Reparationer og udskiftning af reservedele

Læs mere om vores serviceordning hér eller læs om forskellene på køb vs. abonnement.

Regler og vilkår gælder

Tilbuddet kan kun benyttes af borgere i Fynslands område (Faaborg-Midtfyn Kommune). Bindingsperioden er seks måneder. Mindstepris i bindingsperioden er abonnement i perioden + udtrædelsesomkostning. Udtrædelsesomkostning betales kun ved udtrædelse inden 10 år, og udgør 29.845 kr. + ca. 3.000 kr. til nedtagning. Løsningen inkluderer installation, varmtvandsbeholder, buffertank, cirkulationspumpe, 3-vejsventil, rør, vvs- og elarbejde m.m. Der tages forbehold for fejl.

Varmepumpe Faaborg Midtfyn Kommune rabat via Fynsland
Fynsland
Jeg tilkendegiver hermed, at jeg ønsker at gøre brug af rabat via Fynsland på en varmepumpeløsning, og skriver mig hermed op *
Hvad ønsker du tilbud på?
Hvordan varmer du huset op i dag?

JEG GIVER SAMTYKKE (så vi må kontakte dig) *
* Jeg giver samtykke til, at Nærvarme Danmark A/S og det koncernforbundne drift- og administrationsselskab SEF A/S må kontakte mig med henblik på, at jeg kan modtage tilbud og nyheder om nærvarme og varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at Nærvarme Danmark A/S og SEF A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. Nærvarme Danmark A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i Nærvarme Danmarks privatlivspolitik. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Problemer med bestillingen? Prøv igen eller skriv til naervarme@naervarme.dk