Kampagnen er lukket pr. 6-9-2022. Alle digitalt registrerede henvisninger før eller på denne dato er gældende

Vi ser os desværre nødsaget til at lukke ned for henvisningskampagnen. Du kan i stedet benytte vores “Sig det videre”-kampagne her, hvor du blot skal fortælle andre om Nærvarme Danmark for at få et lod i konkurrencen om 7.500 kr. én gang årligt.

Få en STOR tusse, hver gang du henviser en ny kunde*

Tusse

Vi fratrækker 1.200 kr. fra dit månedlige abonnement, hver gang du har henvist en ny kunde til Nærvarme Danmark. Regler og vilkår gælder (læs nederst på siden).

* Du optjener 1.200 kr. hver gang en kunde, du har henvist, har fået opsat varmepumpen. Der kan højst fratrækkes 1.200 kr. pr. måned. En eventuel rest fratrækkes efterfølgende måneder, så længe abonnementet løber. Kampagnen kører til 31. december 2022. Læs regler herunder.

Kampagnen er lukket (tidligere regler)

Din henvisning skal være registreret før eller senest 1 uge efter, at kunden har bestilt et tilbud hos Nærvarme Danmark. Du kan ikke få en henvisning med tilbagevirkende kraft fra eksisterende kunder. Skulle det ske, at to henviser samme kunde, så er det først til mølle. Kunden skal inden 31-12-2022 enten have købt en varmepumpe eller tegnet et abonnement på en varmepumpe hos Nærvarme Danmark. Vi sletter henvisningsdata efter denne dato. Vi forbeholder os retten til at afslutte tiltaget på et vilkårligt tidspunkt, såfremt det ikke forløber som tiltænkt. 

Det ikke er tilladt at kontakte venner eller andre personer på deres bopæl, pr. telefon, sms eller e-mail med det formål at markedsføre Nærvarme Danmark. Det betyder, at Forbrugeraftalelovens § 4 om forbud mod uanmodet henvendelse, markedsføringslovens § 10 samt reglen om god markedsføringsskik i Markedsføringslovens § 3, skal overholdes.

Registrer dine henvisninger her

Alternativt, kan du sende en e-mail til info@naervarme.dk med relevante informationer om dig, og kunden du henviser.

1 måned gratis - kundehenvisning
JEG GIVER SAMTYKKE *
* Jeg giver samtykke til, at jeg har overholdt Forbrugeraftalelovens § 4 om forbud mod uanmodet henvendelse, markedsføringslovens § 10 samt reglen om god markedsføringsskik i Markedsføringslovens § 3, hvilket betyder, at det ikke er tilladt at kontakte venner eller andre personer på deres bopæl, pr. telefon, sms eller e-mail med det formål at markedsføre Nærvarme Danmark. Alle data slettes løbende efter et år. Nærvarme Danmark A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i Nærvarme Danmarks privatlivspolitik. Du kan til enhver tid trække dit samtykke til henvisningsaktiviteten tilbage ved at kontakte Nærvarme Danmark.

Vind 7.500 kr. ved at fortælle andre om Nærvarme Danmark

Flere og flere fortæller, at de fik os anbefalet. 1.000 tak! Det er vi rigtig glade for.

Det vil vi fremover belønne med et lod i lodtrækningen om 7.500 kr., som svarer til vores lave opstartspris.

 

Læs mere og deltag her.