NYHED: Kravet om boligvurdering over 500.000 kr. er bortfaldet. Kontakt os på 70 22 12 14 eller på naervarme@naervarme.dk, hvis du har fået afslag tidligere, så laver vi et godt tilbud til dig.

Ejendomsvurdering er ikke længere relevant ved abonnement på varmepumpe

 

—- OBS Kravet er bortfaldet – du kan se din abonnementspris og købspris her: varmepumpe beregner

Først og fremmest 1.000 tak for din interesse for Nærvarme Danmark.

Vi er desværre underlagt et finansielt krav om sikkerhedsstillelse grundet investeringens størrelse på 100.000 – 130.000 kr. Det gør, at vi som udgangspunkt ikke må tilbyde vores abonnementsløsning, når ejendomsvurderingen er under 500.000 kr.

Men vi ved godt, at din offentlige ejendomsvurdering kan være helt skæv i forhold til virkeligheden. Du er måske først ved at bygge huset, har renoveret boligen eller noget andet.

Derfor er der mulighed for, at du med en ejendomsmægler-vurdering, hvor ejendomsvurderingen er minimum 500.000 kr., kan få en varmepumpe på abonnement.

Derudover anbefaler vi, at du vælger en opstartspris på minimum 15.000 kr., da det giver et højere skattefradrag og et lavere abonnement. Husk også, at du kan spare omkring 0,95 kr. pr. kWh el på alt, hvad din husstand bruger over 4.000 kWh/år, når varmepumpen er installeret.

Hvad skal du gøre, når vurderingen er skæv?

Fortsæt med din bestilling af et uforpligtende tilbud. Hvis den offentlige ejendomsvurdering er for lav, så får du en autogenereret e-mail med et foreløbigt afslag. Men så har vi dine data klar til at rådgive dig, når vi efterfølgende taler sammen.

Kontakt os herefter igen direkte, så kan du få lavet et prisestimat, inden du kontakter en ejendomsmægler for en ejendomsmæglervurdering:

70 22 12 14 eller naervarme@naervarme.dk

Udlejer varmepumpe

Vind 7.500 kr. ved at fortælle andre om Nærvarme Danmark

Flere og flere fortæller, at de fik os anbefalet. 1.000 tak! Det er vi rigtig glade for.

Det vil vi fremover belønne med et lod i lodtrækningen om 7.500 kr., som svarer til vores lave opstartspris.

 

Læs mere og deltag her.