Klimaaftalen 2020

Tjek, hvad du sparer på dit el-forbrug til varmepumpen

Her kan du hurtigt tjekke, hvad du sparer fra næste år, når den nye klimaaftale medfører en stor reduktion i el-afgiften på el til varmepumper.

Når man er kunde hos Nærvarme Danmark, og har el som en del af varmepumpeabonnementet, så opnår man besparelsen allerede fra 1. kWh. Er man ikke kunde, så er det først, når husstanden kommer over 4.000 kWh samlet set, at man opnår besparelsen.

Hvis du ikke kender dit forventede årlige forbrug til varmepumpen i kWh, så regn med ca. 6.000 kWh i gennemsnit. Du får det udregnet gratis og uforpligtende, når du bestiller et tilbud.

Nyhed: Nærvarme Danmark er blevet prækvalificeret til den nye skrotningsordning. Det betyder, at vi kan indsende en ansøgning på dine vegne til Energistyrelsen i forbindelse med du tegner et abonnement på en luft til vand varmepumpe på abonnement, så du kan blive berettiget til tilskud til varmepumpen og derved slippe billigere i abonnement. Læs på denne side her: om skrotningsordningen, bygningspuljen og el til laveste afgift med en varmpumpe.

Så meget sparer du med den nye klimaaftale
6000kWh/år
0kWh/år25000kWh/år

Screenshot - 2
Afspil video

Hvad er en varmepumpe?

Se videoen og hør, hvad en varmepumpe er, og hvorfor et abonnement på en varmepumpe hos Nærvarme Danmark, er en løsning som vores kunder er glade for.

Nogle af de store fordele er:

  • Du slipper for selv at betale de ca. 100.000 kr. en komplet varmepumpeinstallation koster.
  • Du slipper også for alt arbejde med at holde boligen varm.
  • Abonnementet indeholder indkøb, installation, service, drift, årlige eftersyn, reparationer, eventuel opsætning af ny (ingen risiko), med eller uden klimavenlig vindstrøm til varmepumpen…og vi bortskaffer også dit gamle fyr.

Men se videoen, og bestil eventuelt er uforpligtende tilbud, så ringer vi og får en snak.

Hvad siger kunderne?

Læs cases og hør kundeanmeldelser

Hvilken varmekilde har du i dag?

Klik på billedet af din varmekilde og læs om fordelene ved at skifte til en luft til vand varmepumpe. Du kan også nemt beregne et hurtigt prisestimat og booke en tid til præcisering af prisen. Det er uforpligtende og gratis at få et tilbud.