Lokal arbejdskraft
Helt enkelt.

Vi er det lokale valg. Vi vælger lokale håndværkere for at sikre hurtig service og 100% driftssikkerhed. Også hvis varmepumpen kræver reparation i en weekend. Vi leverer varmepumper på abonnement til hele Danmark, sammen med lokal arbejdskraft – det er også godt for miljøet.

Henvis kunde til Nærvarme Danmark og få gratis abonnement i en måned.
Nærvarme Danmark samarbejder med Fiberlan

FiberLAN

Vi samarbejder med FiberLAN, der er aut. El-installatør. De er garant for høj kvalitet ned til mindste detalje og skræddersy rløsninger, som er tilpasset kunden.

Søkrog VVS samarbejder med Nærvarme Danmark

Søkrog VVS A/S

Nærvarme Danmark samarbejder med Søkrog VVS A/S om opsætning af luft til vand varmepumper. Virksomheden beskæftiger kun højtkvalificerede, erfarne og faglærte medarbejdere.

VEJSTRUP BLIK - VVS A/S

Vi samarbejder med Vejstrup Blik VVS A/S om opsætning af luft til vand varmepumper. Deres team af dygtige og ansvarsbevidste medarbejdere udfører arbejde af høj kvalitet for Nærvarme Danmark. Kvalitet, rådgivning og kundetilfredshed kommer i første række.

AT Møller VVS

A. T. MØLLER A/S

Vi samarbejder med den lokale VVS-partner A. T. Møller A/S på Sydfyn. De fokuserer på energirigtige løsninger og beskæftiger med alt inden for VVS-området. De er meget erfarne, engagerede, kvalitetsbevidste og punktlige. Medlem af TEKNIQ Garantiordningen. Så det godt arbejde, der bliver udført for Nærvarme Danmark A/S.

Om Nærvarme Danmark A/S - varmepumper på abonnement

Kontakt os, hvis du vil høre mere om samarbejdsmuligheder i dit område.