Bestil et gratis tilbud på en luft til vand varmepumpe inkl. montering

  • Slip for investeringen og alt arbejdet med abonnementsløsningen
  • Vi installerer en af markedets bedste luft til vand varmepumper fra Panasonic, varmtvandsbeholder m.m.
  • Få din luft til vand varmepumpe pris inkl. montering ved at benytte vores online varmepumpe beregner (nemt og hurtigt) eller ved at bestille et tilbud her (forvent længere ventetid på grund af travlhed).
  • Du kan vælge abonnement på en varmepumpe / leje varmepumpe eller at købe en varmepumpe – fx med vores serviceordning, så du opnår højere sikkerhed og mindre arbejde.

Simpel LPO uden tilvalg Google november 2021
Jeg giver samtykke til, at Nærvarme Danmark A/S og SEF A/S (koncernen) må kontakte mig med henblik på, at jeg kan modtage tilbud og nyheder om nærvarme og varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at Nærvarme Danmark A/S og SEF A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. Nærvarme Danmark A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder her: https://naervarme.dk/cookies-og-privatlivspolitik. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Krav for at få varmepumpe på abonnement: Du er ikke registreret i RKI eller Debitor Registreret.

Du har mulighed for at få folieret varmepumpen, så den passer til dig og din bolig.

Foliering af varmepumpe foregår inden opsætning af varmepumpen. Vælger du abonnement, så kan du få det som en del af abonnementet, men det vil stå som en ekstra omkostning udover standard installation, såfremt aftalen opsiges inden 10 år. Bortfalder sammen med eventuelle andre omkostninger udover standard efter de 10 år.

 

Vi tilbyder ikke længere frit design af varmepumpen eller foliering på adressen. Det skyldes, at kvaliteten ikke lever op til vores krav, når disse løsninger vælges og det fordyrer folieringen meget kraftigt.

Tidligere
Næste