Nærvarme Danmark - Logo hvid

Om Nærvarme Danmark

Nærvarme Danmark er ejet af Fonden SEF. Vi er sat i verden for at fremme den grønne omstilling i Danmark. Vi er ikke sat i verden for at skabe profit til aktionærer. Sammen med alle vores kunder sparer vi årligt klimaet for ca. 15 mio. kg. CO2-e, så det betyder noget, når vi står sammen og udskifter gasfyret, oliefyret og pillefyret med en mere miljøvenlig luft til vand varmepumpe.

Hver dag tager vi i Nærvarme Danmark initiativ til en banebrydende indsats for klimaet og gør alt andet end at lade det blive ved snakken.

Det er vigtigt for os, at det skal være så nemt for dig og alle andre som muligt. Derfor går vi op i at være eksperterne. Og det kræver, at vi holder os på tæerne og hele tiden har den nyeste viden. Så vi kan give den viden videre til andre. Derfor engagerer vi os. Vi stræber efter at bruge energi rationelt til at forhindre klimaforandringer. Vi står på en stærk klippe fra energiselskabet SEF A/S, som giver os mulighed for altid at udvikle, tænke nyt og være de modige.

Vi tager ansvar for at give dig den bedste og mest ubekymrede løsning. Og ansvar for, at det bliver så god en løsning, at vi kan glæde os til at følge dig. For vi kan godt lide, når det bliver personligt. Vi stræber altid efter, at det skal være den bedste løsning. For klimaet. For lokalområdet. For dig. Og for os.

Sommetider betyder det, at vi går den ekstra mil for at gøre noget, der ligger ud over det, vi skal. Fordi vi ikke kan lade være. Fordi nærvarme betyder noget for os. Fordi klimaet betyder noget for alle. Nærvarme Danmark er netop dét: Nært og helt tæt på dit og klimaets behov.

Nærvarme Danmark er ejet af Fonden SEF, der har til formål at “… medvirke til rationel anvendelse af energi og derved bidrage til forebyggelse af klimaændringer…”.  Fonden SEF – herunder den almennyttige fond SEAF, støtter hvert år projekter og initiativer, der bidrager til forebyggelse af klimaforandringer m.m. Nærvarme Danmark skal ikke levere overskud til aktionærer – vi skal fremme den grønne omstilling i Danmark!