Om
Nærvarme Danmark

Nærvarme Danmark tager hver dag initiativ til en banebrydende indsats for klimaet og gør alt andet end at lade det blive ved snakken.

Køb eller lej din luft til vand varmepumpe.

Nær varme

Det er vigtigt for os, at det skal være så nemt for dig og alle andre som muligt. Derfor går vi op i at være eksperterne. Og det kræver, at vi holder os på tæerne og hele tiden har den nyeste viden. Så vi kan give den viden videre til andre. Derfor engagerer vi os. Vi stræber efter at bruge energi rationelt til at forhindre klimaforandringer. Vi står på en stærk klippe fra energiselskabet  

SEF A/S, som giver os mulighed for altid at udvikle, tænke nyt og være de modige.

Vi tager ansvar for at give dig den bedste og mest ubekymrede løsning. Og ansvar for, at det bliver så god en løsning, at vi kan glæde os til at følge dig. For vi kan godt lide, når det bliver personligt. Vi stræber altid efter, at det skal være den bedste løsning. For klimaet. For lokalområdet. For dig. Og for os.

Sommetider betyder det, at vi går den ekstra mil for at gøre noget, der ligger ud over det, vi skal. Fordi vi ikke kan lade være. Fordi nærvarme betyder noget for os. Fordi klimaet betyder noget for alle. Nærvarme Danmark er netop dét: Nært og helt tæt på dit og klimaets behov.