Udskift oliefyret med en varmepumpe på abonnement

Helt enkelt.

Oliefyr skal udfases og udskiftes med grønne alternativer. En luft til vand varmepumpe kan levere den varme du har behov for til både boligen og brugsvandet. Et oliefyr udleder omkring 5.600 kg. CO2 hvert år. En varmepumpe kun 1.300 kg. Skal du udskifte oliefyret, så gør vi det nemt og uden investeringer for dig. Start med et gratis tilbud herunder.

Oliefyr kontra luft til vand varmepumper
Oliefyret kan udskiftes med en varmepumpe og spare klimaet for ca. 60.000 kg. CO2-udledning over varmepumpens forventede levetid på 15 år.

Oliefyr kontra varmepumpe

Har du oliefyr i dag, så anbefales det, at du sætter en luft til vand varmepumpe op. Folketinget har vedtaget at oliefyr skal udfases, og det er ikke tilladt at sætte et nyt oliefyr op. Hvis du selv skal ud og investere i et komplet luft til vand varmepumpeanlæg, så koster det typisk mellem 100.000 – 130.000 kr. 

Du kan slippe for investeringen og blot betale 7.500 kr. i opstart. Herefter betaler du et fast abonnement hver måned. Det kan være med eller uden el til varmepumpen. Du slipper også for al risiko og alt arbejde med at holde boligen varm (ekskl. service på dit eksisterende radiator-/gulvvarmeanlæg som fx påfyldning af vand på dit anlæg).

Vi indkøber en af markedets bedste varmepumper, der er dimensioneret korrekt til din bolig. Så sætter vi den op sammen med højt kvalificerede VVS- og elinstallatører. Vi sætter også en ny varmtvandsbeholder, buffertank, trevejsventil, cirkulationspumpe og rør op mm. Vi bortskaffer også dit gamle fyr. Når vi er færdige, så er det os, der står for drift, service, optimering, overvågning og reparationer.

Typisk forbedres din boligs energimærkning med 1-2 takker op. Det betyder, at prisen på boligen stiger og er mere attraktiv over for potentielle købere. For kun 7.500 kr. har du gjort boligen mere salgsbar, hvis du skal sælge. De nye tilskud til varmepumper – klimaaftalen og “Skrotningsordning” som Nærvarme Danmark er kvalificeret til, kan gøre det endnu mere attraktivt for dig at skifte oliefyret ud med et abonnement på en varmepumpe. Læs mere om tilskud til udskiftning af oliefyr til varmepumpe.

Mange fordele for dig

Varm bolig og varmt vand

Vi garanterer, at anlægget bliver dimensioneret korrekt, så du får en varm bolig og varmt brugsvand.

Korrekt dimensionering

Kunder kan opleve, at de har fået tilbud på en 12 kW, og vi siger, at de skal bruge 9 kW. Det er dyrt, hvis varmepumpen overdimensioneres.

Boligen stiger i værdi

En varmepumpe er tidsvarende, klimavenlig og nem. Især på abonnement. Det gør din bolig mere attraktiv ved et boligsalg. Energimærkningen forbedres typisk, hvilket øger salgsprisen og mindsker liggetiden.

Intet arbejde for dig

Du slipper for alt arbejdet med at holde boligen varm. Det klarer vi. Du kan bruge en nem app til at justere lidt på temperaturen.

Kun 7.500 kr.

Du kan nøjes med at betale 7.500 kr. i opstart i stedet for selv at betale de 100.000 - 130.000 kr. en komplet installation koster. Plus et fast abonnement.

Godt for klimaet

Varmepumper fremhæves som løsningen i klimaftalen sammen med fjernvarme. Varmen til varmepumpen kan hives ud af luften selvom, der er minus grader.

Prisen på el falder

Stor reduktion i el-afgiften på el til varmepumper fra januar 2021. Med en varmepumpe får du også laveste pris på el til alt andet over 4.000 kWh. Fx en elbil. Læs mere herunder.

Ingen risiko og uforudsete omkostninger

Vi tager investeringen, risikoen og alt arbejdet. Reparerer eller sætter en ny varmepumpe op. Der er ingen uforudsete omkostninger for dig. Det ligger i abonnementet.

Strøm fra vindmøller til luft til vand varmepumper

Kæmpe
besparelse på el
med en varmepumpe

Du får mulighed for at få en stor besparelse på el, når der bliver sat en varmepumpe op. 

Alt det el som I bruger i husstanden over 4.000 kWh bliver nemlig omkring en krone billigere pr kWh.

Til varmepumpen, husstanden generelt og elbilen. Samtidigt gør du noget rigtig godt for klimaet.

Gør løsningen endnu mere klimavenlig med grønnere vindstrøm for kun 2,5 øre ekstra pr kWh

Varmepumpen er klimavenlig og husstandens CO2-udledning falder meget med en varmepumpe. Du kan dog nemt og billigt gøre endnu mere for klimaet.

Det koster kun 2,5 øre ekstra pr kWh. For mange husstande vil det kun være ca. 75-100 kr. mere om året.

SEF A/S – Energiselskabet bag Nærvarme Danmark indkøber oprindelsesgarantier svarende til den mængde el som husstanden bruger. På den måde er I med til at fremme vindstrøm fremfor de mere forurenende kilder til strøm.

Cases

Klik på de enkelte cases og læs mere om, hvorfor kunder med oliefyr skifter til Nærvarme Danmark og luft til vand varmepumper på abonnement. 

Udskiftning af oliefyr
Udskiftning af oliefyr til varmepumpe. Vi kan gøre det nemt og hurtigt, og vejlede dig i tilskudsmuligheder.

Skift fra oliefyr til varmepumpe

Skift fra olie til varmepumpe. Det kan være lidt kompliceret og uoverskueligt at skulle udskifte oliefyret med en luft til vand varmepumpe.

Vi kan hjælpe dig, så du får de tilskud du er berettiget til, at olie tømmes og den nedgravede tank plomberes. Og hvis du ønsker det så kan vi afmontere det gamle oliefyr og bortskaffe det for dig.

På 1-2 dage er du oppe at køre med en klimavenlig varmepumpe, der ca. reducerer din husstands CO2-udledning fra opvarmning med 75%.

Vind 7.500 kr. ved at fortælle andre om Nærvarme Danmark

Flere og flere fortæller, at de fik os anbefalet. 1.000 tak! Det er vi rigtig glade for.

Det vil vi fremover belønne med et lod i lodtrækningen om 7.500 kr., som svarer til vores lave opstartspris.

 

Læs mere og deltag her.