Udskift oliefyret med en varmepumpe på abonnement eller køb

Oliefyr skal udfases og udskiftes med grønnere alternativer. En luft til vand varmepumpe kan levere den varme du har behov for til både boligen og brugsvandet. Et oliefyr udleder omkring 5.600 kg. CO2 hvert år. En varmepumpe kun 1.300 kg. Skal du udskifte oliefyret, så gør vi det nemt for dig. Start med et gratis tilbud herunder.

Helt enkelt.
Oliefyr erstattet med en luft til vand varmepumpe
Sonny Schmidt
Sonny Schmidt

Varmepumpe fagekspert hos Nærvarme Danmark med ca. 30 års erfaring indenfor varmepumpeteknologi og VVS.
Se din pris med prisgaranti og bestil et uforpligtende tilbud via vores varmepumpe prisberegner her

Indholdsfortegnelse

Oliefyret kan udskiftes med en varmepumpe og spare klimaet for ca. 60.000 kg. CO2-udledning over varmepumpens forventede levetid på 15 år.

Oliefyr kontra varmepumpe

Har du oliefyr i dag, så anbefales det, at du sætter en luft til vand varmepumpe op. Folketinget har vedtaget at oliefyr skal udfases, og det er ikke tilladt at sætte et nyt oliefyr op. Hvis du selv skal ud og investere i et komplet luft til vand varmepumpeanlæg, så koster det typisk mellem 120.000 – 150.000 kr. 

Du kan slippe for investeringen og blot betale 7.500 kr. i opstart. Herefter betaler du et fast abonnement hver måned. Det kan være med eller uden el til varmepumpen. Du slipper også for al risiko og alt arbejde med at holde boligen varm (ekskl. service på dit eksisterende radiator-/gulvvarmeanlæg som fx påfyldning af vand på dit anlæg).

Vi indkøber en af markedets bedste varmepumper, der er dimensioneret korrekt til din bolig. Så sætter vi den op sammen med højt kvalificerede VVS- og elinstallatører. Vi sætter også en ny varmtvandsbeholder, buffertank, trevejsventil, cirkulationspumpe og rør op mm. Vi bortskaffer også dit gamle fyr. Når vi er færdige, så er det os, der står for drift, service, optimering, overvågning og reparationer.

Typisk forbedres din boligs energimærkning med 1-2 takker op. Det betyder, at prisen på boligen stiger og er mere attraktiv over for potentielle købere. For kun 7.500 kr. har du gjort boligen mere salgsbar, hvis du skal sælge. De nye tilskud til varmepumper – klimaaftalen og “Skrotningsordning” som Nærvarme Danmark er kvalificeret til, kan gøre det endnu mere attraktivt for dig at skifte oliefyret ud med et abonnement på en varmepumpe. Læs mere om tilskud til udskiftning af oliefyr til varmepumpe.

Mange fordele for dig med en luft til vand varmepumpe i stedet for et oliefyr

Varm bolig og varmt vand

Vi garanterer, at anlægget bliver dimensioneret korrekt, så du får en varm bolig og varmt brugsvand.

Korrekt dimensionering

Kunder kan opleve, at de har fået tilbud på en 12 kW, og vi siger, at de skal bruge 9 kW. Det er dyrt, hvis varmepumpen overdimensioneres.

Boligen stiger i værdi

En varmepumpe er tidsvarende, klimavenlig og nem. Især på abonnement. Det gør din bolig mere attraktiv ved et boligsalg. Energimærkningen forbedres typisk, hvilket øger salgsprisen og mindsker liggetiden.

Intet arbejde for dig

Du slipper for alt arbejdet med at holde boligen varm. Det klarer vi. Du kan bruge en nem app til at justere lidt på temperaturen.

Kun 7.500 kr.

Du kan nøjes med at betale 7.500 kr. i opstart i stedet for selv at betale de 120.000 - 150.000 kr. en komplet installation koster. Plus et fast abonnement.

Godt for klimaet

Varmepumper fremhæves som løsningen i klimaftalen sammen med fjernvarme. Varmen til varmepumpen kan hives ud af luften selvom, der er minus grader.

Prisen på el falder

Stor reduktion i el-afgiften på el til varmepumper fra januar 2021. Med en varmepumpe får du også laveste pris på el til alt andet over 4.000 kWh. Fx en elbil. Læs mere herunder.

Ingen risiko og uforudsete omkostninger

Vi tager investeringen, risikoen og alt arbejdet. Reparerer eller sætter en ny varmepumpe op. Der er ingen uforudsete omkostninger for dig. Det ligger i abonnementet.

Kæmpe besparelse på el med en varmepumpe

Du får mulighed for at få en stor besparelse på el, når der bliver sat en varmepumpe op. 

Alt det el som I bruger i husstanden over 4.000 kWh bliver nemlig omkring en krone billigere pr kWh.

Til varmepumpen, husstanden generelt og elbilen. Samtidigt gør du noget rigtig godt for klimaet.

Gør løsningen endnu mere klimavenlig med grønnere vindstrøm for kun 2,5 øre ekstra pr kWh

Varmepumpen er klimavenlig og husstandens CO2-udledning falder meget med en varmepumpe. Du kan dog nemt og billigt gøre endnu mere for klimaet.

Det koster kun 2,5 øre ekstra pr kWh. For mange husstande vil det kun være ca. 75-100 kr. mere om året.

SEF A/S – Energiselskabet bag Nærvarme Danmark indkøber oprindelsesgarantier svarende til den mængde el som husstanden bruger. På den måde er I med til at fremme vindstrøm fremfor de mere forurenende kilder til strøm.

Se anmeldelser fra tidligere oliefyrsejere, der skiftede til varmepumpe hos Nærvarme Danmark

"Bedre behagelig varme"

Varmepumpe på abonnement i Herning 7400

“Jeg har aldrig fortrudt, at vi skiftede oliefyret ud med en luft til vand pumpe. Vi har fået en meget bedre behagelig varme i huset, vores termostater står lavere end tidligere.”, Lone B. Schmidt, Herning

 • Bolig: 200 kvm
 • Varmekilde: Oliefyr
 • Forbrug: 2.000 liter

"Alt i alt - vi har ikke fortrudt!"

“Vi er meget glade for vores varmepumpe. Den varmer fint huset op, er nem at betjene, vi sparer penge og det er en glæde ikke længere at forurene med oliefyret. Desuden er servicen i absolut top, ligesom vi får den hjælp, vi har behov for. Endvidere kan oplyses, at de håndværkere, der skulle etablere strøm til det gamle fyrrum, har lavet et særdeles flot arbejde.”, Bo Carstens Nissen, Tranekær

 • Bolig: 211 kvm
 • Varmekilde: Oliefyr
 • Forbrug: 3500 liter olie

"Meget hurtigt ,præcist og professionelt"

“Meget hurtigt ,præcist og professionelt. God information under hele processen og effektive håndværkere der klarede opsætningen på en dag.”, Adil Almasri, Strynø

 • Bolig: 231 kvm
 • Varmekilde: Oliefyr
 • Forbrug:  ukendt, da vi skiftede  til varmepumpe efter overtagelse af hus

"Ekstrem god service!"

Panasonic varmepumpe

“Jeg har været meget tilfreds med Nærvarme. Vi har haft varmepumpen i 3-4 måneder nu. Nærvarme har været imødekommende og reagerede rimelig hurtigt, da vi havde brug for at pumpen leverede mere varme. Ud med en tekniker og justere og forklare. Det var super.”, Niels Carstensen, Horsens

 • Bolig: 190 kvm
 • Varmekilde: Olie
 • Forbrug: 63000 kr. (Tidl. ejer)

"Er fuldt ud tilfreds med min aftale"

“God rådgivning og holder de aftaler der bliver lavet. Er fuldt ud tilfreds med min aftale med nærvarme Danmark.”, Ronny Skov Andersen, Brande

 • Bolig: 150 kvm
 • Varmekilde: Oliefyr
 • Forbrug: 2200 liter olie

"Abonnementsordningen er smart og gør hele investeringen meget mere overskuelig."

“Nærvarme Danmark har været virkelig rare og har taget sig af hele processen for os. Abonnementsordningen er smart og gør hele investeringen meget mere overskuelig.”, Mette Lorentzen, Glostrup

 • Bolig: 124 kvm
 • Varmekilde: Oliefyr
 • Forbrug: 900 liter

"Nu er pumpen i drift - det fungerer som forventet"

Varmepumpe panasonic udedel

“Nemt, enkelt og troværdig – Fra vi tog beslutningen og havde de indledende øvelser med Nærvarme Danmark har vi følt os i trygge hænder, der har været hurtig respons på spørgsmål. I begyndelsen var det om valg af pumpe, effekt, placering osv. Da beslutningen blev taget, kom det mest effektive team, der hurtigt afmonterede det (tunge) oliefyr, satte pumpen op, rettede op på mit forarbejde mht. placering af udedel, trak kabler og rør snorlige og satte pumpen i drift. Ret hurtigt efter blev resterne af fyret hentet, den underjordiske olietank blev sløjfet, godkendt og afmeldt uden problemer for os. Nu er pumpen i drift – det fungerer som forventet og ved de få udfordringer og spørgsmål der har været, har Nærvarme Danmark og deres samarbejdspartnere ageret hurtigt – Vi er fuldt tilfredse med Nærvarme Danmark”, Allan Møller, Helsinge

 • Bolig: 250 kvm
 • Varmekilde: Oliefyr
 • Forbrug: 3500 Liter

"optimal troværdig og effektiv i hele forløbet!"

Panasonic varmepumpe ved rødt hus

“Kontakten og sagsbehandlingen har været i topklasse, optimal, troværdig og effektiv i hele forløbet! Kort og godt en yderst professionel og tillidsfuld oplevelse, som giver varme, værdi og “valuta” for investeringen!”, Mikael Wadsholt, Drammelstrup

 • Bolig: 145 kvm
 • Varmekilde: Oliefyr
 • Forbrug: 2400 liter

"Alt i alt en god og troværdig service."

“Meget tillidsvækkende vejledning og behjælpelige med alt man kunne være i tvivl om. Alt i alt en god og troværdig service.”, Pia Selander, Østermarie (Bornholm)

 • Bolig: 250 kvm
 • Varmekilde: Oliefyr
 • Forbrug: 3600 liter

"vores indeklima er blevet stærkt forbedret"

klimavenlig varmepumpe

“Fantastisk service og rådgivning fra første kontakt – vi er så glade for vores varmepumpe – vores indeklima er blevet stærkt forbedret . Kan anbefales .”, Peer Michael, Ollerup 

 • Bolig: 200 kvm
 • Varmekilde: Oliefyr
 • Forbrug: 2000 liter

"Dejligt med ren samvittighed i forhold til CO2."

Panasonic varmepumpe inkl. skjuler

Varmepumpen fungerer ganske fint og også ved jueltidens kuldegrader blev huset opvarmet. Ingen problemer ved installation og funktion. Fin service fra Nærvarme Danmark. Dejligt med ren samvittighed i forhold til CO2.“, Jens Chr. Boje Nørgaard, Faaborg

 • Bolig: 144 kvm
 • Varmekilde: Oliefyr
 • Forbrug: 1800 liter

"Driftssikker og opfylder husets varmebehov."

Panasonic driftsikker varmepumpe

“Hurtig og effektiv levering uden problemer med tilslutning til eksisterende radiatorsystem. Driftssikker og opfylder husets varmebehov.”, Christian Andersen Jensen, Harlev J.

 • Bolig:  110kvm
 • Varmekilde: Oliefyr
 • Forbrug: 2000 literolie

"Vi har været meget positiv overrasket."

Panasonic varmepumpe placeret mellem skraldespande
Panasonic ude del

“Vi har været meget positiv overrasket. Vi synes næsten tilbuddet var for godt til at være sandt – især installationen som kunne være lidt tricky hos os da den daværende installation var på loftet. Men det hele blev ordnet på én dag med masser af ja-hat, hvor vi også blev inddraget i beslutningerne. Stor anbefaling herfra.”, Peter Tind, Gentofte

 • Bolig: 147 kvm
 • Varmekilde: Gasfyr
 • Forbrug: 2.000 m3

"Super oplevelse"

Panasonic varmepumpe i stedet for naturgas

“Super oplevelse og vi er glade for den support der har været efterfølgende. Tingene er blev løst hvis der har været det mindste”, Michael Jensen, Marslev

 • Bolig: 162 kvm
 • Varmekilde: Gasfyr
 • Forbrug: 970 m3

"God"

Brobyværk varmepumpe

Hvordan vil du beskrive din oplevelse med Nærvarme Danmark indtil nu? “God”, Claus Greve, Brobyværk

 • Bolig: 140 kvm
 • Varmekilde: Gasfyr
 • Forbrug: 4.000 m3

"Har kørt upåklageligt lige siden"

Panasonic varmepumpe ved indkørsel

“Efter en hurtigt udskiftning af gasfyret, kom varmepumpen i brug og har kørt upåklageligt lige siden og er netop blevet serviceret..”, Christina L. Ø. Hansen

 • Bolig: 250 kvm
 • Varmekilde: Gasfyr
 • Forbrug: 3000 m3

"Super fint og god service."

Inde del Panasonic varmtvandsbeholder til varmepumpe

“Super fint og god service. Dem der installerede var lydhøre overfor ønsker og alt står som det skal.”, Mette Holck, Store Fuglede

 • Bolig: 205 kvm
 • Varmekilde: Gasfyr
 • Forbrug: 3200 m3

"Bedre behagelig varme"

Panasonic.varmepumpe.kundecase
Varmepumpe ude del udskiftet med gasfyr

“Det virker bare perfekt”, Karen,  Faaborg

 • Bolig: 115 kvm
 • Varmekilde: Gasfyr
 • Forbrug: 1200 m3

"Nærvarme Danmark er altid klar med hjælp og rådgivning!"

Inde del panasonic varmepumpe inkl. ekspansionsbeholder

“Jeg har været yderst tilfreds, Nærvarme Danmark er altid klar med hjælp og rådgivning!”, Susan Weiskvist, Nyborg 

 • Bolig: 129 kvm
 • Varmekilde: Gasfyr
 • Forbrug: 1100 m3

"Virker perfekt"

Varmepumpe virker perfekt

“Virker perfekt” , Brian krogh Kristiansen, Verninge 

 • Bolig: 140 kvm
 • Varmekilde: Gasfyr
 • Forbrug: 3.000 m3

"Den fungerer og har fungeret fantastisk."

Varmepumpe på abonnement

“Installationen forløb helt som meddelt af Nærvarme Danmark. Den fungerer og har fungeret fantastisk. Spørgsmål undervejs er blevet besvaret med stort engagement og nærværd af de pågældende medarbejdere. Jeg anbefaler Nærvarme Danmark til alle der overvejer nyt varmeanlæg.”, Skjold Christensen, Midelfart

 • Bolig: 170 kvm
 • Varmekilde: Gasfyr
 • Forbrug: 2.000 m3

"God service, hurtig respons"

Panasonic luft til vand varmepumpe

Hvordan vil du beskrive din oplevelse med Nærvarme Danmark indtil nu?:

“God service, hurtig respons.”, Rami Saxild Jiowda, Kastrup

 • Bolig: 104 kvm
 • Varmekilde: Gasfyr
 • Forbrug: 1300 m3

"Anlægget leverer som lovet"

Panasonic varmepumpe ude del istedet for gasfyr
Panasonic varmepumpe placeret på fliser ved garage.

“Jeg er rigtig godt tilfreds. Jeg har mere overskudsvarme i inde delen end forventet, men opsætningen er lavet rigtig lækkert og kompetent ude og inde. Har haft 1 udfald og jeg er godt tilfreds på servicen på dette. Anlægget leverer som lovet.”, Lars Kalred

 • Bolig: 200 kvm
 • Varmekilde: Gasfyr
 • Forbrug: 2500 m3

"Udelukkende en positiv oplevelse"

” Lige fra konsulentbesøg, til montering, til opfølgning og service. Der har absolut ingen problemer været indtil nu. Og Nærvarme Danmarks tekniker har været både hurtig og effektiv til at besvare eventuelle spørgsmål. Derfor blev Nærvarme Danmark også anbefalet til min svoger, som har haft samme oplevelse med hans anlæg..”, Johannes Strøger, Bogense

 • Bolig: 196 kvm
 • Varmekilde: Træpillefyr
 • Forbrug: 12 tons

"Vi får meget for pengene"

Asperup varmepumpe

“Vi har ikke andet end godt at sige om Nærvarme Danmark. Installationen gik hurtigt og da vi havde et problem med nogen gamle vandrør som skulle blændes af førend installationen var korrekt så kom de efterfølgende og ordnede dette uden beregning. Varmepumpen fungerer bedre end forventet og vi kan fint holde vores store 2-etagers ejendom varm henover vinteren. Vi føler virkelig vi får meget for pengene ved Nærvarme Danmark.”, Arni Johannessonon, Asperup

 • Bolig: 350 kvm
 • Varmekilde: Træpillefyr
 • Forbrug: 18 tons

"Fuld tilfredshed"

“Skønt at slippe for at skulle holde øje med træpiller mere. Alt blev ordnet til fuld tilfredshed 🙃”,  Mona Dam Mortensen, Otterup

 • Bolig: 170 kvm
 • Varmekilde: Træpillefyr
 • Forbrug: 9 tons

"Jeg kan varmt anbefale Nærvarme til andre."

“Efter indflytningen i vores nye hus med træpillefyr opdagede vi hurtigt at det er et stort arbejde at holde sådan et I gang, især om vinteren. Vi besluttede os derfor for at lease en varmepumpe gennem Nærvarme, hvilket viste sig at være en god løsning. Varmepumpen blev installeret på en dag, og har kørt upåklageligt siden. Det er dejligt at få fritid tilbage ved ikke at skulle holde sit fyr i gang hele vinteren. Jeg kan varmt anbefale Nærvarme til andre.”, Asger Koop Petersen, Hornbæk

 • Bolig: 160 kvm
 • Varmekilde: Træpillefyr
 • Forbrug:  4,4 tons 

"Yderst behageligt og kompetent personale"

“Har på INTET tidspunkt fortrudt vores skift til varmepumpe fra Nærvarme Danmark, hurtigt og nemt vedr. alle henvendelser og yderst behageligt og kompetent personale, aldrig sure miner.”, Steen Kjær.  Brenderup

 • Bolig: 113 kvm
 • Varmekilde: Træpillefyr
 • Forbrug: 6 tons

"Helt igennem god oplevelse"

“Helt igennem god oplevelse, fra perfekt installation til daglig billig drift og årlig service”, Erik Pedersen, Rørvig

 • Bolig: 170 kvm
 • Varmekilde: Træpillefyr
 • Forbrug: 5 tons

"Det gik over al forventning"

“Kan kun sige at jeg har fået varmepumpe installeret i Maj 2021 og det gik over al forventning og det har kørt upåklageligt siden”, Tina Villumsen. Dysted

 • Bolig: 175 kvm
 • Varmekilde: Træpillefyr
 • Forbrug: 8 tons

"Alt er bedre"

“Vi gik fra pillefyr til luft/vand varmepumper på abonnement. Alt er bedre herefter: indeklima, økonomi og nu er vi fri for at fylde 14 tons piller på 🙂 Vi har faktisk to varmepumper til at dække behovet.”, Frank Buch, Hørve

 • Bolig: 400 kvm
 • Varmekilde: Træpillefyr
 • Forbrug: 14 tons

"Dejligt med ren samvittighed i forhold til CO2."

Panasonic varmepumpe

“Varmepumpen fungerer ganske fint og også ved juletidens kuldegrader blev huset opvarmet. Ingen problemer ved installation og funktion. Find service fra Nærvarme Danmark. Dejligt med ren samvittighed i forhold til CO2..”, Jens Chr. Boje Nørregaard

 • Bolig: 144 kvm
 • Varmekilde: Træpillefyr
 • Forbrug: 6 tons

"God kundeservice"

Panasonic varmepumpe inde del i bryggers

“Beskriv din oplevelse med Nærvarme Danmark indtil nu: God kundeservice “,Martin Enevoldsen, Rask mølle

 • Bolig: 110 kvm
 • Varmekilde: Træpillefyr
 • Forbrugd: 18 tons

"Helt igennem god oplevelse"

Panasonic luft til vand varmepumpe

“Helt igennem god oplevelse, fra perfekt installation til daglig billig drift og årlig service”, Erik Pedersen, Rørvig

 • Bolig: 170 kvm
 • Varmekilde: Træpillefyr
 • Forbrug: 5 tons

"Meget professionel installation"

Indedel fra Vailant og Panasonic

“Meget professionel installation, og fyrrum efterladt fuldstændig ryddet. Varmepumpen har kørt helt uden problemer, og jeg nyder bare at kunne ringe, hvis der skulle opstå fejl”, Poul Hansen, Køge

 • Bolig: 225 kvm
 • Varmekilde: Træpillefyr
 • Forbrug: 9 tons
Udskiftning af oliefyr
Udskiftning af oliefyr til varmepumpe. Vi kan gøre det nemt og hurtigt, og vejlede dig i tilskudsmuligheder.

Skift fra oliefyr til varmepumpe

Skift fra olie til varmepumpe. Det kan være lidt kompliceret og uoverskueligt at skulle udskifte oliefyret med en luft til vand varmepumpe.

Vi kan hjælpe dig, så du får de tilskud du er berettiget til, at olie tømmes og den nedgravede tank plomberes. Og hvis du ønsker det så kan vi afmontere det gamle oliefyr og bortskaffe det for dig.

På 1-2 dage er du oppe at køre med en klimavenlig varmepumpe, der ca. reducerer din husstands CO2-udledning fra opvarmning med 75%.

Vind 7.500 kr. ved at fortælle andre om Nærvarme Danmark

Flere og flere fortæller, at de fik os anbefalet. 1.000 tak! Det er vi rigtig glade for.

Det vil vi fremover belønne med et lod i lodtrækningen om 7.500 kr., som svarer til vores lave opstartspris.

 

Læs mere og deltag her.