Luft til vand varmepumpe

Betal kun 7.500 kr. i opstart for en af markedets bedste luft til vand varmepumper på abonnement inkl. installation, drift og service.

Med en varmepumpe på abonnement hos Nærvarme Danmark er det helt enkelt og hurtigt for dig at få udskiftet oliefyret, gasfyret eller træpillefyret med en grøn og klimavenlig luft til vand varmepumpe.

Start med et uforpligtende og gratis tilbud på et varmepumpe abonnement, hvor du booker en tid til en hurtig indledende snak, og får et tilbud tilsendt.

Hvis tilbuddet på en varmepumpe lyder interessant, så kigger vi forbi og besigtiger boligen og afgiver et endeligt tilbud.

Luft til vand varmepumpe på abonnement eller køb

Når du har modtaget det foreløbige tilbud på en luft til vand varmepumpe, og synes det lyder interessant, så kommer vi forbi og gennemgår boligen, tager billeder, aftaler placering og derefter får du det endelige tilbud til underskrift.

Fordele ved en varmepumpe på abonnement

  • Du slipper for den store investering på op til 130.000 kr.
  • Du betaler kun 7.500 kr. i opstart og et fast abonnement.
  • Du slipper også for alt arbejdet med indkøb, koordinering, installation og det efterfølgende arbejde med varmepumpen.
  • Tilbuddet inkluderer en af markedets bedste luft til vand varmepumper fra Panasonic, en ny varmtvandsbeholder, buffertank, cirkulationspumpe m.m.
  • Prisen inkluderer også hele installationen – både VVS- og EL-installationen.
  • Vi piller dit gamle anlæg ned og bortskaffer det (hvis du ønsker dette).
  • Vi står for servicering, reparationer, driftsovervågning.
  • Når varmepumpen bliver slidt op eller helt skal udskiftes, så er det også uden ekstra omkostninger for dig. Det gælder også varmtvandsbeholderen og andre dele i installationen.

Med andre ord, så slipper du for investeringen, risikoen og alt arbejdet. Det klarer vi.

Smart og nem app til varmepumpen

Du kan dog også selv justere varmen op og ned – fx på den nemme app, du får adgang til. Så kan du fx og lige sørge for, at der er varme i huset, når du er på vej hjem fra en ferie. Du modtager en vejledning.

Luft til vand varmepumpe pris og tilbud

Det koster ikke noget at få et tilbud på en varmepumpe på abonnement. Heller ikke, hvis du hellere vil købe. Vi kører et tilbud, hvor det kun koster 7.500 i opstart. Herefter betaler du blot et fast abonnement for installationen.

Start med at bestille et uforpligtende og gratis tilbud, hvis du vil have en konkret pris eller bare en snak, hvor du får en god ide om prisniveauet for netop din bolig. Prøv eventuelt også beregneren her på siden og se, hvor du cirka vil ligge prismæssigt, men også hvor meget mindre CO2, du kommer til at udlede med en ny og mere grøn og klimavenlig.

Køb strøm til din varmepumpe?

Du har mulighed for at gøre varmepumpen være endnu mere klimavenlig med strøm fra danske vindmøller. Det sker via moderselskabet SEF, der sikrer, at der bliver købt vindstrøm svarende til det forbrug af el netop din varmepumpe bruger via opkøb af oprindelsesbeviser.

Design varmepumpen præcist som du ønsker

Som en del af dit abonnement, kan du nu få den folieret, så den passer til dig og din bolig. Du kan få varmepumpen til at falde i et med muren bagved pumpen eller få den designet som en brændestak, blomsterbed, ensfarvet, hæk eller dit helt eget design.

Foliering af varmepumper - Nærvarme Danmark

Varmepumpe uden investering, finansiering eller leasing

Ja, og uden du behøver gå op i alt det tekniske med en luft til vand varmepumpe – for vi klarer alt før, under og efter installationen.

Du kan læne dig tilbage med en fremtidssikret grønnere opvarmning af din bolig uden, at du skal investere mange penge i et nyt varmeanlæg, og uden at du skal stå med alt bøvlet med installationen, drift, service og opvarmningen af din bolig. Vi klarer nemlig det hele for dig hurtigt med en nem og gennemskuelig abonnementsaftale.

Luft til vand varmepumpe installation af lokale VVS- og El-installatører

Det er en komplet løsning opsat af lokale højtkvalificerede VVS- og elinstallatører. Varmepumpen er dimensioneret perfekt til din bolig, så du har ikke købt en unødig stor varmepumpe. Du får opsat et helt nyt varmeanlæg bestående af en luft til vand varmepumpe, varmtvandsbeholder, buffertank og cirkulationspumpe. Og vi koordinerer alt VVS- og elarbejde, og sikrer at det udføres professionelt. Faktisk er vi blevet så gode til det at det oftest kun tager 1-2 dage at installere det hele og starte varmepumpen op. Et abonnement ligger typisk på ca. 1.100 – 1.200 kr. og køb på ca. 110.000 – 120.000 kr.

Nærvarme Danmark har luft til vand varmepumpe abonnenter i hele Danmark

Med vores løsning har vi gjort varmepumper nemt tilgængeligt for alle i Danmark. Der er et krav om, at boligvurderingen skal være mindst 500.000 kr., da det ofte er en investering på op mod 130.000 kr. En form for sikkerhed. Og man må heller ikke være registreret i RKI.

Luft til vand varmepumper på abonnement i hele Danmark - Nærvarme Danmark

Klimafordele ved en luft til vand varmepumpe

Når du skrotter oliefyret eller gasfyret til en luft til vand varmepumpe, så er der god grund til at være lidt stolt. Dit bidrag til den grønne omstilling og reduktion i CO2-udledning falder markant.

 

Set over varmepumpens forventede levetid (15 år), så udleder en varmepumpe typisk omkring 60.000 kg. mindre CO2 end et oliefyr. Og udleder kun omkring 1/3 CO2 i forhold til et gasfyr. Så du gør noget markant godt for klimaet.

 

Forbedret boligvurdering med en luft til vand varmepumpe

Vurderingen af din bolig bliver ofte højere, fordi den er mere fremtidssikret, grønnere og fordi boligen ofte opnår en bedre energimærkning. Skal huset sælges, så kan det betyde en højere salgspris, kortere liggetid og mindre afslag. Der er købere, der slet ikke gider at se på huse, der opvarmer med fossile brændstoffer.

 

Slip for bøvl med opvarmning af boligen

Du har sikkert mere lyst til at bruge din tid på andre ting end at holde fyret i gang, bestille træpiller, påfylde piller, bestille olie, kløve brænde osv. Med et luft til vand varmepumpe abonnement, så er det os der tager slæbet også det årlige lovpligtige serviceeftersyn. Påfyldning af vand på dit eksisterende anlæg er ikke en del af abonnement – men vi guider dig gerne og giver dig en vejledning med i pakken.

Er det en god investering af installere en luft til vand varmepumpe på abonnement?

Ja, der er en økonomisk fordel. Du slipper for den store investering, og kan nøjes med at betale 7.500 kr. alt i alt, så har du en luft til vand varmepumpe kørende.

Du opnår også en stor besparelse på alt, hvad din husstand bruger af el over 4.000 kWh. Faktisk hele 1,11 kr. pr . kWh. Får du en elbil eller har du bare et stort forbrug, så er det tusindvis af kroner du sparer år efter år.

Ja, der er også en skjult økonomisk fordel, fordi du slipper for at bruge tid på opvarmningen af din bolig. Du slipper for alt bøvl og arbejde. Og din tid har også en pris.

Start med at bestille et uforpligtende og gratis tilbud på en luft til vand varmepumpe på abonnement.

Trustpilot nærvarme danmark rating screen
Trustpilot score på 4,5 "Fremragende"
Nærvarme Danmark er VE-godkendt af Energistyrelsen. Endnu en garanti for høj kvalitet i installationen af varmepumpen.
VE-godkendt af Energistyrelsen
Nærvarme Danmark ISO 9001 certificeret via koncernen SEF A/S.
ISO 9001-certificeret
KMO Kølebranchens miljøordning F-GAS
KMO-certificeret