Leasing af varmepumpe

Leasing af varmepumpe er et kært barn af mange navne. Hos Nærvarme Danmark hedder det nærvarme og det er en varmepumpe på abonnement. Det er i bund og grund det samme. Det gør den grønne omstilling let tilgængelig for endnu flere, fordi vi tager investeringen, al risiko og alt arbejdet.

Varmepumpe til boligforeninger, erhverv, andelsboligforeninger
Leasing af varmepumpe - skal jeg vælge at lease eller købe?

Er leasing af varmepumpe det rigtige for mig?

Ønsker du ikke at investere op mod 100.000 kr. – 130.000 kr. her og nu, så kan du få en topprofessionel og komplet installation af en luft til vand varmepumpe ved kun at betale 7.500 kr. i opstart og herefter et fast abonnement. Du slipper for uforudsete omkostninger til service og vedligeholdelse for det klarer vi. Når varmepumpen er udtjent, så sætter vi bare en ny varmepumpe op. Det er ikke bare en ok varmepumpe – det er en af markedets bedste varmepumper. Vi installerer også en varmtvandsbeholder, buffertank, cirkulationspumpe og 3vejsventil, så du er sikret høj komfort og effektiv drift, så varmepumpen koster mindst mulig i strøm. Du kan starte med at se prisen for varmepumpe leasing på vores beregner og vores købsløsning.

Lease varmepumpe eller køb

Hvis du vælger at købe varmepumpen, så har Nærvarme Danmark også en køb kontantløsning, hvor du kan tilkøbe ekstra service i de første 5 år. Efter de fem år står du selv med udgifterne til reparationer, eventuel udskiftning og de årlige serviceeftersyn, der er lovpligtigt. Leasing af varmepumpe i form af vores abonnementsløsning giver dig mest tryghed, da vi også udskifter varmepumpen, varmtvandsbeholderen m.m. efter fx 10 år, hvis det er udtjent uden ekstraomkostninger for dig. Kontakt os for at høre mere om vores leasing varmepumpe løsning (abonnementsordning). Varmepumpe leasing eller køb er et spørgsmål om temperament, risikovillighed og comfort. Kan og vil du klare det selv, så kan det måske bedre betale sig for dig at købe en luft til vand varmepumpe fremfor at vælge varmepumpe luft til vand leasing.

Kan jeg lease luft til vand varmepumpe eller er det kun luft til vand varmepumpe leasing?

Du kan ikke lease en luft til vand varmepumpe hos Nærvarme Danmark medmindre, at det er en kombiløsning, hvor der er sat en luft til vand varmepumpe op som den primære løsning og luft til luft som en ekstra varmekilde. Leasing af luft til vand varmepumpe er for dig, der har et vandbårent varmeanlæg – radiatorer og/eller gulvvarme forbundet med rør.

Lease varmepumpen
Nærvarme Danmark leverer varmepumpe leasingaftaler i hele Danmark via vores abonnementsordning.
Leasing af varmepumpe = tryghed

Leasing beregner til private (abonnement)

Se leasing af varmepumpe pris på vores online beregner. Her kan du få et tilbud og en kontrakt tilsendt med prisgaranti. Prisgarantien er gældende så længe beregneren ikke har ramt mere end 100 kr. pr. måned forkert samt at der ikke bliver længere end max 5 meter fra varmepumpen til indedelen af installationen.

Leasing varmepumpe erhverv

Private kan selv udregne prisen for privatleasing af varmepumpe. Der findes ikke en leasing beregner erhverv – men du kan kontakte os ved at udfylde kontaktformularen på naervarme.dk/erhverv, så kan der blive udarbejdet et tilbud til dig. Leasing energianlæg er i nogle tilfælde ikke kun en varmepumpe, men en kombiløsning – varmepumpe som primære varmekilde og gasfyr som backup.

Vil du vide mere om leasing af luft til vand varmepumpe?

Hvis du vil vide mere om, hvad det vil sige at lease luft til vand varmepumpen, så kontakt os på 70 22 12 14, naervarme@naervarme.dk eller bestil et gratis tilbud. Luft til vand leasing via Nærvarme Danmark er muligt i hele Danmark (ikke Grønland og Færøerne).

Det er nem leasing. Vi glæder os til at hjælpe dig videre.