Findes Nærvarme Danmark i mit område?

Ja! Vi leverer til hele Danmark. Her kan du se, i hvilke byer vi har kunder. Mere end 1200+ kunder har abonnement på en luft til vand varmepumpe fra Nærvarme Danmark.

Start med et online prisestimat – klik på knappen – og hvis det lyder interessant går du videre og bestiller tilbuddet, hvor vi præciserer tilbuddet og aftaler besøg.

Lease varmepumpen

Eksempler på installationer

Slip for investeringen og alt arbejdet

En komplet luft til vand varmepumpe koster op mod 130.000 kr. inkl. installation, god varmepumpe, varmtvandsbeholder, buffertank, cirkulationspumpe m.m. Samt bortskaffelse af det gamle fyr.

Du kan nøjes med at betale 7.500 kr. og betal derefter et fast månedligt abonnement.

Vi tager arbejdet, investeringen og risikoen. Du slipper for at spare op til udskiftning af anlægget, da vi sætter nyt op, når det er tid til det. Ingen uforudsete udgifter.

Start med et gratis tilbud her.

Start med et uforpligtende tilbud

Bestil et uforpligtende og gratis tilbud (privat)

Hvordan fandt du os?

JEG GIVER SAMTYKKE (så vi må kontakte dig) *
* Jeg giver samtykke til, at Nærvarme Danmark A/S og det koncernforbundne drift- og administrationsselskab SEF A/S må kontakte mig med henblik på, at jeg kan modtage tilbud og nyheder om nærvarme og varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at Nærvarme Danmark A/S og SEF A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. Nærvarme Danmark A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i Nærvarme Danmarks privatlivspolitik. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.