Klik på billedet af din nuværende varmekilde og se, hvad du opnår ved at skifte til en varmepumpe.

Få et hurtigt overblik. Beregn et prisestimat og book en tid, hvor vi gennemgår og præciserer et tilbud. Alt sammen gratis og uforpligtende.

Luft til vand varmepumper på abonnement - Nærvarme Danmark
Strøm fra vindmøller til luft til vand varmepumper

Vælg en grøn
og klimavenlig varmepumpe

Varmepumper fremhæves som løsningen, når naturgasfyr, oliefyr og andre mere forurenende varmekilder skal udfases. Et typisk hus opvarmet med oliefyr, der skifter til en varmepumpe, vil udlede omkring 60.000 kg mindre CO2 i løbet af varmepumpens forventede levetid på 15 år. Du kan læse mere om fordelene ved at skifte fra oliefyr til varmepumpe her: oliefyr kontra varmepumper.

Ved et skift fra naturgas er fordelen ca. 30.000 kg mindre CO2-udledningen over pumpens forventede levetid. Du kan læse mere om fordelene ved at skifte fra naturgas til en varmepumpe her: naturgas kontra varmepumper.

Der er fokus på træpiller og træpillefyret i medierne. Skove blive fældet og ikke genoprettet for at levere træpiller til de danske træpillefyr. De har en lang transport- og produktionsvej inden de opvarmer boligerne. En varmepumpe bruger vedvarende energi – nemlig luften. Du kan læse mere om fordelene ved at udskifte træpillefyret med en varmepumpe her: træpillefyr kontra varmepumper.

Vind 7.500 kr. ved at fortælle andre om Nærvarme Danmark

Flere og flere fortæller, at de fik os anbefalet. 1.000 tak! Det er vi rigtig glade for.

Det vil vi fremover belønne med et lod i lodtrækningen om 7.500 kr., som svarer til vores lave opstartspris.

 

Læs mere og deltag her.