Køb varmepumpe med eller uden serviceaftale

Når du køber din luft til vand varmepumpe af Nærvarme danmark, så er det inklusiv en komplet installation i høj kvalitet. Vores installatører er VE-godkendte og Panasonic Pro partnere. Du kan tilkøbe en serviceordning inkl. 5 års udvidet garanti for kun 299,- kr. pr måned. Så klarer vi reparationer og det lovpligtige årlige eftersyn m.m.  

Henvis kunde til Nærvarme Danmark og få gratis abonnement i en måned.

Vores produkter Køb en luft til vand varmepumpe med installation eller et full service abonnement

Her er et hurtigt overblik over dine valgmuligheder hos Nærvarme Danmark. Uanset, hvilket produkt du vælger, så bliver det en topprofessionel installation. Vi er ISO9001-certificerede og vores installatører er VE-godkendte og Panasonic Pro Partnere. Læs mere eller start med et uforpligtende tilbud.

KØB

Køb med
installation

Standard
garanti
 • Luft til vand varmepumpe Panasonic
 • Tilskud på 20.000 - 30.000 kr. typisk
 • Professionel VVS- og elinstallation
 • VE-godkendte installatører
 • Panasonic Pro Partnere

Til dem der vil eje og udnytte tilskud fra Bygningspuljen og reduceret elafgift.

KØB

Køb med
installation og service

Udvidet
garanti
 • Samme som "Standard" plus:
 • 5 års garanti i alt.
 • Driftsovervågning og optimering
 • Driftsoptimering
 • Kun 299,- kr. pr. måned.

Til dem der vil eje, men ønsker at sikre sin investering og ikke tænke på service.

ABONNEMENT

Varmepumpe
på abonnement

Full
service
 • Slip for investeringen og alt arbejdet.
 • Fast månedligt abonnement.
 • Ingen uforudsete udgifter.
 • Kun 7.500 kr. i opstart.
 • Flere tilskudsmuligheder.

Til jer, der vil slippe for investeringen, risikoen og alt arbejdet.

Du får en af markedets bedste varmepumper og en professionel installation
Vi installerer en af markedets bedste varmepumper fra Panasonic. Den er driftssikker og lydsvag. Derudover installerer vi en ny varmtvandsbeholder, buffertank, cirkulationspumpe m.m. Vi kan også bortskaffe dit gamle fyr. Varmepumpen har en smart og nem app, hvor du selv kan skrue op og ned for varmen - fx på vej hjem fra ferien.

Vi hjælper dig med at få 20.000 - 30.000 kr. i tilskud til varmepumpen

Når du køber din varmepumpe hos Nærvarme Danmark, så hjælper vi dig med at få de mellem 20.000 – 30.000 i tilskud. Vi forklarer også, hvordan du kan få el til omkring 0,95 kr. billigere pr kWh på hele husstandens elforbrug over 4.000 kWh. Her kan du læse lidt mere om tilskudsmulighederne.

Du er berettiget til tilskud fra “Bygningspuljen”, hvis du…

Hvis du bor i et område, der “ikke er besluttet lagt ud til fjernvarme”, og skifter dit oliefyr, naturgasfyr, brændselskedel eller træpillefyr ud med en klimavenlig luft til vand varmepumpe via den såkaldte “Bygningspulje”. Vi hjælper med at søge tilskuddet på typisk 20.000 – 30.000 kr.

Du er berettiget til en reduceret elafgift, hvis du…

Hvis du får en luft til vand varmepumpe er du også berettiget til en stærkt reduceret elafgift på hele husstandens elforbrug over 4.000 kWh/år. Har du elbil eller påtænker det, så kan det være en meget stor besparelse hvert år. 

 

Skal du vælge med eller uden en serviceordning?

Varmepumpe med installation uden serviceordning (Standard)

Professionel installation

Du er sikret en korrekt og professionel installation med Nærvarme Danmarks store erfaring fra hundredevis af installationer. Vi er også kvalitetscertificeret via vores ISO 9001-certifikat. Vores installatører er VE-godkendte og Panasonic Pro partnere.

Adgang til tilskud

Når du køber varmepumpen, får du adgang til "Bygningspuljen", såfremt I opfylder de krav, der stilles. Med den kan du få omkring 20.000 - 30.000 kr. i tilskud til køb af varmepumpen og skrotning af olie-, naturgas eller træpillefyret. Vi hjælper dig med tilskud og ordninger.

Reduceret elafgift

Med en luft til vand varmepumpe, så er der en stor besparelse på boligens elforbrug. Du får nemlig en reduceret elafgift på hele husstandens elforbrug over 4.000 kWh. Hvis du har eller overvejer at få en elbil, så kan besparelsen være ganske stor år efter år.

Varmepumpe med serviceordningen for 299,- kr. pr. måned inkluderer

5 års udvidet garanti

Den dækker garanti og installationsfejl og servicebesøg, arbejdsløn, kørsel og reservedele. Den dækker luft til vand varmepumpen, varmtvandsbeholderen, buffertank og trevejsventil. Eventuelle indstillingsfejl dækkes ikke.

Det årlige lovpligtige serviceeftersyn

Luft til vand varmepumper har kølemiddel, og det er lovpligtigt, at det bliver tjekket hvert år. Det koster ofte ca. 1.875 kr. hvert år. Det er også et krav fra leverandørerne for at garantien dækker. Vi klarer eftersynet og laver samtidigt et udvidet serviceeftersyn.

Drifts-overvågning og optimering

Vi overvåger driften af din varmepumpe, og vil ofte kunne få varmepumpen op at køre igen fra kontoret ved mindre nedbrud. Vi overvåger også om bakterieneutraliseringen kører som den skal. Og er med til at sikre, at den kører effektivt.

Service efter de 5 år

Efter fem år dækker serviceordningen det lovpligtige serviceeftersyn, driftsovervågning og de situationer, hvor vi fra kontoret kan ordne driftsforstyrrelser, så du slipper for at betale for en VVS'er i de tilfælde.

Proces kort fortalt

Hvis det er “Bygningspuljen”, du skal have dit tilskud fra:

 1. Start med et tilbud. Brug varmepumpe prisberegneren på nærvarme.dk
 2. Vi sender dig efterfølgende et tilbud til underskrift.
 3. Når aftalen er indgået – eventuelt har du fået et tilskud via bygningspuljen – får du besøg af en Teknisk Rådgiver, der besigtiger boligen – enten online over mobilen eller på adressen.
 4. Vi planlægger og installerer varmepumpen.

 

Der må forventes en længere proces, når du ansøger om et tilskud via “Bygningspuljen”.

Glade kunder

Hos Nærvarme Danmark er vi specialister i varmepumper. Det sikrer en professionel installation, der er dimensioneret præcist til din bolig, så varmepumpen kører effektivt og billigst muligt.

Start med et gratis tilbud og book en tid her

 • Du får en af markedets bedste luft til vand varmepumper til varme i boligen og varmt brugsvand.
 • Vi står for installationen.
 • Udover varmepumpen installeres en ny varmtvandsbeholder, buffertank, cirkulationspumpe, trevejsventil m.m.
Bestil et uforpligtende og gratis tilbud (privat)

JEG GIVER SAMTYKKE (så vi må kontakte dig) *
* Jeg giver samtykke til, at Nærvarme Danmark A/S og det koncernforbundne drift- og administrationsselskab SEF A/S må kontakte mig med henblik på, at jeg kan modtage tilbud og nyheder om nærvarme og varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at Nærvarme Danmark A/S og SEF A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. Nærvarme Danmark A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i Nærvarme Danmarks privatlivspolitik. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Problemer med bestillingen? Prøv igen eller skriv til naervarme@naervarme.dk