Nærvarme Guide

Helt enkelt.

Her får du svar på spørgsmål om nærvarme, varmepumper, din varmepumpe og vores abonnementsløsning med luft til vand varmepumper. Vælg FAQ (ofte stillede spørgsmål), Vejledninger, Beregneren eller læs mere om nærvarme i vores artikler og guides.
Her finder du en beregner, vejledninger, FAQ og artikler om varmepumper

Har du andre
spørgsmål?
Eller ønsker du
et gratis tilbud?

 

Udfyld formularen her, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du kan skrive en besked med dit spørgsmål eller dine behov, så vil vi forberede os, inden vi ringer dig op.

 

Du er også velkommen til at ringe på

70 22 12 14

Du kan også sende en email til

naervarme@naervarme.dk

Det koster ikke noget at spørge eller få et tilbud. Det er helt uforpligtende. At få og have en luft til vand varmepumpe på abonnement hos Nærvarme Danmark skal være – Helt enkelt.

Bestil et uforpligtende og gratis tilbud (privat)
Hvordan fandt du os?

JEG GIVER SAMTYKKE (så vi må kontakte dig) *
* Jeg giver samtykke til, at Nærvarme Danmark A/S og det koncernforbundne drift- og administrationsselskab SEF A/S må kontakte mig med henblik på, at jeg kan modtage tilbud og nyheder om nærvarme og varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at Nærvarme Danmark A/S og SEF A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. Nærvarme Danmark A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i Nærvarme Danmarks privatlivspolitik. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Problemer med bestillingen? Prøv igen eller skriv til naervarme@naervarme.dk