Nærvarme Guide

Helt enkelt.

Her får du svar på spørgsmål om nærvarme, varmepumper, din varmepumpe og vores abonnementsløsning med luft til vand varmepumper.

Vælg FAQ (ofte stillede spørgsmål), Vejledninger, Beregneren eller læs mere om nærvarme i vores artikler og guides.

Her finder du en beregner, vejledninger, FAQ og artikler om varmepumper

Har du andre
spørgsmål?
Eller ønsker du
et gratis tilbud?

Udfyld formularen her, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du kan skrive en besked med dit spørgsmål eller dine behov, så vil vi forberede os, inden vi ringer dig op.

Du er også velkommen til at ringe på

70 22 12 14

Du kan også sende en email til

naervarme@naervarme.dk

Det koster ikke noget at spørge eller få et tilbud. Det er helt uforpligtende. At få og have en luft til vand varmepumpe på abonnement hos Nærvarme Danmark skal være – Helt enkelt.

Du kan også finde svar på vores FAQ om varmepumper eller fx besøge Energistyrelsen, hvis du vil vide mere om støj fra varmepumpen.

Bestil et uforpligtende og gratis tilbud (privat)

JEG GIVER SAMTYKKE (så vi må kontakte dig) *
* Jeg giver samtykke til, at Nærvarme Danmark A/S og det koncernforbundne drift- og administrationsselskab SEF A/S må kontakte mig med henblik på, at jeg kan modtage tilbud og nyheder om nærvarme og varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at Nærvarme Danmark A/S og SEF A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. Nærvarme Danmark A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i Nærvarme Danmarks privatlivspolitik. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Problemer med bestillingen? Prøv igen eller skriv til naervarme@naervarme.dk

Læs mere om varmepumper og nærvarme

Luft til vand varmepumpe

Få laveste elafgift på elforbrug til varmepumpen og alt over 4000 kWh

En luft til vand varmepumpe er en af de mest effektive og klimavenlige opvarmningsformer der findes. Læs mere om luft til vand varmepumpe her.

Varmepumpe beregner

luft til vand varmepumpe lån og finansiering

Med vores varmepumpe beregner kan du se prisen med det samme og komme hurtigt videre, hvis du ønsker det. Prøv varmepumpe beregner her.

Gasfyr eller varmepumpe

Gasfyr skal udfases og priserne på gas er mangedoblet. Derfor kan det være nu, at du skal bestille en varmepumpe for at være klar. Læs mere om gasfyr kontra varmepumpe her.

Leasing af varmepumpe

leasing af varmepumpe - leje varmepumpe

Skal du købe, lease eller vælge et abonnement. Leje eller abonnement er to sider af samme sag. Læs mere om leasing af varmepumpe her.

Oliefyr vs varmepumpe

Oliefyr eller varmepumpe

Skal du fortsætte med oliefyret lidt endnu eller skal du udskifte til en varmepumpe. Der er mange fordele, når man kigger på et oliefyr kontra varmepumpe. Læs mere om oliefyr vs varmepumpe her.

Træpillefyr eller varmepumpe

Træpillefyr eller varmepumpe

Der er meget arbejde forbundet med at have et træpillefyr, og det kræver plads og pasning, når du fx er på ferie. Læs mere om træpillefyr vs varmepumpe her.