Guides og vejledninger

Her får du svar på spørgsmål om nærvarme, varmepumper, din varmepumpe og vores abonnementsløsning med luft til vand varmepumper.

Vælg FAQ (ofte stillede spørgsmål), Vejledninger, Beregneren eller læs mere om nærvarme i vores artikler og guides.

Luft til vand varmepumpe
Læs mere om varmepumper og nærvarme
Kundeanmeldelser Nærvarme Danmark luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe er en af de mest effektive og klimavenlige opvarmningsformer der findes. Læs mere om luft til vand varmepumpe her.

Luft til vand varmepumpe

Med vores varmepumpe beregner kan du se prisen med det samme og komme hurtigt videre, hvis du ønsker det. Prøv varmepumpe beregner her.

Nærvarme er luft til vand varmepumpe på abonnement. Uanset hvilken løsning du vælger, så gør du noget godt for miljøet, når du skrotter gasfyret og oliefyret.

Gasfyr skal udfases og priserne på gas er mangedoblet. Derfor kan det være nu, at du skal bestille en varmepumpe for at være klar. Læs mere om gasfyr kontra varmepumpe her.

Nærvarme luft til vand varmepumpe

Skal du købe, lease eller vælge et abonnement. Leje eller abonnement er to sider af samme sag. Læs mere om leasing af varmepumpe her.

Nærvarme er luft til vand varmepumpe på abonnement. Uanset hvilken løsning du vælger, så gør du noget godt for miljøet, når du skrotter gasfyret og oliefyret.

Skal du fortsætte med oliefyret lidt endnu eller skal du udskifte til en varmepumpe. Der er mange fordele, når man kigger på et oliefyr kontra varmepumpe. Læs mere om oliefyr vs varmepumpe her.

Varmepumpe på abonnement

Der er meget arbejde forbundet med at have et træpillefyr, og det kræver plads og pasning, når du fx er på ferie. Læs mere om træpillefyr vs varmepumpe her. 

Se din pris med det samme online og bestil din aftale

Efterspørgslen efter varmepumper er steget i takt med de stigende priser på gas og olie. Derfor har vi gjort det lettere at blive kunde for dem, der er klar til skiftet. Benyt vores online beregner, hvor du kan se prisen med det samme og få aftalen tilsendt til gennemgang og eventuel underskrift. Bemærk – aftalen skal åbnes med NemID eller MitID.