Hvem er vi? Mød teamet i Nærvarme Danmark

Det er vigtigt for os, at det skal være så nemt for dig og alle andre som muligt at være med på den grønne omstilling. Derfor går vi op i at være eksperterne. Og at mange flere skal kunne være med uden at skulle investere eller bekymre sig om alt arbejdet. Det klarer vi.

Helle Damm-Henrichsen, Chef for Nærvarme Danmark A/S

Helle
Damm-Henrichsen

Chef for Nærvarme Danmark

Jeg arbejder primært med ledelse og forretningsudvikling. Jeg sætter en ære i at have tilfredse kunder, gode samarbejds-relationer og vigtigst af alt være en del af et team, hvor vi passer på hinanden, udfordres og arbejder mod et fælles mål.

Jens
Lassen

Salgskonsulent
Jeg sidder i kundeservice og håndterer mødebookning og kundekald. Jeg er den første du møder på din rejse til ny og grønnere varme.Per Wulff Petersen

Per
Wulff Petersen

Marketingkoordinator
Jeg arbejder med marketing og kommunikation i Nærvarme Danmark. Jeg er en del af et team, der hver dag arbejder med at gøre Danmark grønnere med mere klimavenlig nærvarme.


Torben
S. Nielsen

Teknisk Kunderådgiver og Koordinator
Min hverdag hos Nærvarme Danmark, består blandt andet i teknisk kunderådgivning samt at koordinere installationen af varmepumpen med jer kunder og de installatører, der skal involveres for, at vi kommer sikkert i mål uden nogen løse ender.

Mathias
Fredholm

Teknisk Kunderådgiver
Kundebesøg og planlægning af hvordan installationen skal udføres er en del af min hverdag i Nærvarme Danmark. Her laver jeg gennemgang af de forskellige boliger og derefter udregner et tilbud, som er tilpasset den enkelte installation og kunde.

Søren
M. Paaske

Projektleder
Jeg arbejder primært med de tekniske løsninger ved kunder, både privat, erhverv og institutioner. Gennem daglig dialog med leverandører og installatører er jeg med til at sikre den gode installation og den tekniske løsning uden kompromis.

Johnny
N. Jensen

IT Koordinator SEF og Nærvarme Danmark
Bistår med IT-teknisk indspil til afdelingsprodukter og medarbejdere.Jacob
M. Sørensen

Teknisk Kunderådgiver og Kvalitetskoordinator
Teknisk kunderådgivning, ansvar for installation, drift og support.Rune
Jørgensen

Kundekonsulent

Jeg sidder i kundeservice og håndterer mødebookning og kundekald. Jeg er også med til at præcisere og gennemgå det tilbud, du måske har udregnet selv via hjemmesiden og booke dit møde med en af vores tekniske konsulenter.

Nikolaj
Linnebjerg

Servicekoordinator
Jeg specificerer de bedste løsninger sammen med vores kunder og tilsikrer, at kundeoplevelsen bliver så god som muligt.
Vakant

Teknisk Kunderådgiver
Teknisk kompetent kunderådgiver. Har du en faglig baggrund som VVS’er eller energiteknolog? Er du fortrolig med at rådgive boligejere om tekniske løsninger til deres hus? Og har du interesse i at hjælpe boligejere i gang med den grønne omstilling? Så er det måske lige dig, vi søger! Læs mere (åbner PDF-fil)

Vakant

Kundekonsulent

Dedikeret kunderådgiver. Serviceminded kollega søges til nyt forretningsområde, hvor vi tilbyder varme på abonnement. Er du kendt for at yde den bedste kundeservice? Er du proaktiv og hjælper gerne dine kolleger? Og har du interesse i at hjælpe boligejere i gang med den grønne omstilling? Så er det måske lige dig, vi søger!