Hvem er vi? Mød teamet i Nærvarme Danmark

Det er vigtigt for os, at det skal være så nemt for dig og alle andre som muligt at være med på den grønne omstilling. Derfor går vi op i at være eksperterne. Og at mange flere skal kunne være med uden at skulle investere eller bekymre sig om alt arbejdet. Det klarer vi.

Helle Damm-Henrichsen, Chef for Nærvarme Danmark A/S

Helle
Damm-Henrichsen

Chef for Nærvarme Danmark

Jeg arbejder primært med ledelse og forretningsudvikling. Jeg sætter en ære i at have tilfredse kunder, gode samarbejds-relationer og vigtigst af alt være en del af et team, hvor vi passer på hinanden, udfordres og arbejder mod et fælles mål.

Jens
Lassen

Salgskonsulent
Jeg sidder i kundeservice og håndterer mødebookning og kundekald. Jeg er den første du møder på din rejse til ny og grønnere varme.Per Wulff Petersen

Per
Wulff Petersen

Marketingkoordinator
Jeg arbejder med marketing og kommunikation i Nærvarme Danmark. Jeg er en del af et team, der hver dag arbejder med at gøre Danmark grønnere med mere klimavenlig nærvarme.


Torben
S. Nielsen

Teknisk Kunderådgiver og Koordinator

Min hverdag hos Nærvarme Danmark, består blandt andet i teknisk kunderådgivning samt at koordinere installationen af varmepumpen med jer kunder og de installatører, der skal involveres for, at vi kommer sikkert i mål uden nogen løse ender.

Mathias
Fredholm

Teknisk Kunderådgiver
Kundebesøg og planlægning af hvordan installationen skal udføres er en del af min hverdag i Nærvarme Danmark. Her laver jeg gennemgang af de forskellige boliger og derefter udregner et tilbud, som er tilpasset den enkelte installation og kunde.

Søren
M. Paaske

Projektleder
Jeg arbejder primært med de tekniske løsninger ved kunder, både privat, erhverv og institutioner. Gennem daglig dialog med leverandører og installatører er jeg med til at sikre den gode installation og den tekniske løsning uden kompromis.

Nikolaj
Linnebjerg

Servicekoordinator

Jeg specificerer de bedste løsninger sammen med vores kunder og tilsikrer, at kundeoplevelsen bliver så god som muligt.


Jacob
M. Sørensen

Teknisk Kunderådgiver og Kvalitetskoordinator
Teknisk kunderådgivning, ansvar for installation, drift og support.rune1

Rune
Jørgensen

Kundekonsulent

Jeg sidder i kundeservice og håndterer mødebookning og kundekald. Jeg er også med til at præcisere og gennemgå det tilbud, du måske har udregnet selv via hjemmesiden og booke dit møde med en af vores tekniske konsulenter.

Benjamin2

Benjamin
Andersen

Salgskonsulent
Min primære funktion er at rådgive og vejlede vores kunder i deres søgen på en grøn og billig boligvarme. Sammen sikre vi den bedste løsning til netop din bolig.

profilbillede

Karina
Jensen

Salgskonsulent
Nærhed til kunderne med fokus på service og dig i centrum. Nærvarme tilbud på en miljøvenlig klimaløsning gennem varmepumpen. Nærværd i din rejse til mere komfort og grønnere varme.

Steffen
Gildberg Hansen

Teknisk Kunderådgiver
Jeg arbejder med teknisk kunderådgivning og koordinere installationer af varmepumper med VVS- og elinstallatører og kunderne.