Luft til vand varmepumpe pris

Se din pris med det samme på vores prisberegner her. Er du nysgerrig på luft til vand varmepumpens pris? Når man overvejer at investere i en luft til vand varmepumpe, er der flere beløb, man skal være opmærksom på. Selve luft til vand varmepumpen koster nemlig en del, men den besparelse, man kan opnå ved at skifte til en varmepumpe, kan betale sig på den lange bane. En luft til vand varmepumpe gør nemlig opvarmning af dit hjem markant billigere og mere miljøvenlig i forhold til andre former for opvarmningssystemer.  Hvis du overvejer at købe en luft til vand varmepumpe, kan det kræve, at du får den helt store pengepung op af lommen. Hos Nærvarme Danmark har vi dog en løsning, som vi vil komme ind på i dette indlæg. 

Hvor meget sparer man på at skifte til en luft til vand varmepumpe? 

Hvis du skifter fra et oliefyr eller et gasfyr til en luft til vand varmepumpe vil besparelsen på din varmeregning ofte være omkring 50%. Det er en mærkbar besparelse, som inden for kort tid vil betale udgifterne til varmepumpen hjem igen. En luft til vand varmepumpe bruger desuden markant mindre energi end elvarme og er langt mere bæredygtig end andre traditionelle opvarmningsløsninger som oliefyring og fjernvarme.   Luft til vand varmepumpe priser Prisen på en luft til vand varmepumpe er høj, men det betaler sig hjem efter en vis periode, og sparer dig efterfølgende for en masse penge på varmeregningen og miljøet for en masse CO2. 

Hvad koster en luft til vand varmepumpe? 

Der findes en række forskellige priser på luft til vand varmepumper. Prisen afhænger af pumpens størrelse, mærke, hvor effektiv pumpen er, og hvor omfattende den er at installere.  Hvis du skal ud og købe en luft til vand varmepumpe, koster det omkring 100.000-150.000 kr. inklusiv installation. Det er en stor investering, som ofte vil kræve finansiering.   Hos Nærvarme Danmark har vi skabt, hvad vi og vores kunder mener er en bedre løsning. Her betaler du blot 7.500 kr. i opstartsgebyr og et fast månedligt abonnement. Vi finder den rette varmepumpe til dig, og sørger for at den bliver installeret og vedligeholdt. Du slipper altså for en stor engangsbetaling og uforudsete udgifter, når luft til vand varmepumpen skal vedligeholdes eller udskiftes.  Desuden kan du glæde dig over, at dit hus er mere energieffektivt, hvilket vil øge husets værdi og gøre det mere attraktivt, hvis du en dag skulle overveje at sælge det. 

En luft til vand varmepumpe giver både dig og miljøet besparelser

Danmark er et foregangsland i kampen mod global opvarmning. Derfor har politikerne nedsat en såkaldt bygningspulje, der yder tilskud til husstande, der foretager energibesparende tiltag i deres bolig. Ved at ansøge hos Energistyrelsen kan du altså få et tilskud til din luft til vand varmepumpe Hos Nærvarme Danmark kan du beregne din luft til vand varmepumpe pris og hurtigt komme i gang med at gøre din bolig mere energieffektiv. Med vores abonnementsløsning skal du ikke have den store pengepung op af lommen, og vi klarer alt fra indkøb til installation. Du skal derfor blot læne dig tilbage og nyde, at du gør din pengepung og miljøet en tjeneste.  Hos Nærvarme Danmark har vi også lavet en luft til vand varmepumpe beregner, så du bedre kan få en fornemmelse af, hvad det vil komme til at koste dig.

Vind 7.500 kr. ved at fortælle andre om Nærvarme Danmark

Flere og flere fortæller, at de fik os anbefalet. 1.000 tak! Det er vi rigtig glade for.

Det vil vi fremover belønne med et lod i lodtrækningen om 7.500 kr., som svarer til vores lave opstartspris.

 

Læs mere og deltag her.