Udskift træpillefyret med en varmepumpe på abonnement
Helt enkelt.

En luft til vand varmepumpe dækker dit behov for varme og varmt vand. Du slipper for alt arbejdet. Du kan nøjes med at justere lidt på varmen på en nem app. Start med en gratis beregning her på siden.

7 kW luft til vand varmepumpe abonnement anmeldelse og case

Træpillefyr kontra varmepumpe

Hiv i skyderen, og se “Før” og “Efter” billederne af et træpillefyr, der udskiftes med en varmepumpe på abonnement. Og der er mange flere fordele:

  • Du slipper for en investering på op til 130.000 kr. Det koster kun 7.500 i opstart.
  • Du slipper for alt arbejdet med at indkøbe træpiller, transportere dem, skorstensfejer, påfylde fyret, justere, reparere, og være afhængig af andre, når du skal på ferie.
  • Vi klarer alt indkøb, installation, service, drift og reparationer (ekskl. dit eksisterende radiator-/gulvvarmeanlæg).
  • Vi sætter også en ny varmepumpe op, når den bliver slidt op en dag.
  • Der er ingen uforudsete omkostninger.
  • Prisen på el til varmepumpen falder.
  • Nogle oplever, at de får en billigere husforsikring på grund af lavere risiko for brand.
  • Boligen bliver mere attraktiv for boligkøbere.

Du kan nøjes med at skrue lidt op og ned for temperaturen på en nem app, der medfølger. Det er helt enkelt. Læs mere om pillefyr eller varmepumpe her.

Træpillefyr kontra varmepumpe FØR
Luft til vand varmepumpe kontra træpillefyr EFTER

Mange fordele for dig

Varm bolig og varmt vand

Vi garanterer, at anlægget bliver dimensioneret korrekt, så du får en varm bolig og varmt brugsvand.

Korrekt dimensionering

Kunder kan opleve, at de har fået tilbud på en 12 kW, og vi siger, at de skal bruge 9 kW. Det er dyrt, hvis varmepumpen overdimensioneres.

Boligen stiger i værdi

En varmepumpe er tidsvarende, klimavenlig og nem. Især på abonnement. Det gør din bolig mere attraktiv ved et boligsalg.

Spar mange timers arbejde

Du slipper for alt arbejdet med at holde boligen varm, slæbe og påfylde træpiller. Hvis du vil justere lidt på varmen, så brug den nemme app.

Fri til at rejse

Du behøver ikke arrangere pasning af dit træpilleanlæg, når du skal ud og rejse. Og du kan skrue op for varmen, inden du kommer tilbage fra din rejse via en app.

Godt for klimaet

Historier om hele skove, der fældes i Østeuropa og ikke bliver genoprettet og historier om træflis, der fragtes op til Danmark fra Brasilien. Der er modvind for træpillerne, hvilket giver usikkerhed om fremtiden. Varmepumper fremhæves som løsningen i klimaftalen.

Ingen risiko og uforudsete omkostninger

Vi tager investeringen, risikoen og alt arbejdet. Reparerer eller sætter en ny varmepumpe op. Med et træpillefyr er risikoen helt din egen.

Strøm fra vindmøller til luft til vand varmepumper

Få en stor
besparelse på el
med en varmepumpe

Når du får en varmepumpe installeret, får du adgang til markant billigere el – ikke kun til varmepumpen.

Alt el som husstanden bruger over 4.000 kWh bliver ca. 0,95 kr. billigere. Både til varmepumpen og alt andet. Det gælder også, hvis du får en elbil. Udover, at du får en stor økonomisk gevinst, så gør du noget rigtig godt for klimaet.

Få vindstrøm for kun 2,5 øre ekstra pr kWh

Varmepumpen er klimavenlig og husstandens CO2-udledning falder meget med en varmepumpe. Du kan dog nemt og billigt gøre endnu mere for klimaet.

Det koster nemlig kun 2,5 øre ekstra pr kWh. For mange husstande vil det kun være ca. 75-100 kr. mere om året.

SEF A/S – Energiselskabet bag Nærvarme Danmark indkøber oprindelsesgarantier svarende til den mængde el som husstanden bruger. På den måde er I med til at fremme vindstrøm fremfor de mere forurenende kilder til strøm.

Se, hvor meget det batter – træpiller vs varmepumpe: Omregning træpiller til varmepumpe – start på vores varmepumpe beregner her.

Cases

Klik på de enkelte cases og læs mere om, hvordan brugerne vurderer Nærvarme Danmark og luft til vand varmepumper på abonnement. 

Vind 7.500 kr. ved at fortælle andre om Nærvarme Danmark

Flere og flere fortæller, at de fik os anbefalet. 1.000 tak! Det er vi rigtig glade for.

Det vil vi fremover belønne med et lod i lodtrækningen om 7.500 kr., som svarer til vores lave opstartspris.

 

Læs mere og deltag her.