Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Varmepumper med fuld serviceaftale til kommunale bygninger
Helt enkelt.

Bestil et tilbud på klimavenlig grøn varmepumpe med Fuld Serviceaftale. Så sørger vi for alt arbejdet med at holde kontorer, institutionerne og bygninger varme.

Start med en uforpligtende snak.

varmepumpe til kommunens bygninger
Nedsæt kommunens CO2-udledning markant
En typisk bolig med oliefyr udleder 5.600 kg. CO2/år, naturgasanlæg 3.800 kg. CO2/år og varmepumpen kun 1.700 kg. CO2/år. Gang det med din kommunes varmebehov.
Kilde: Energistyrelsen

Få nem, grøn og klimavenlig opvarmning

  • Grøn og klimavenlig opvarmning af kommunens kontorer, institutioner og bygninger. Markant reduktion i kommunens CO2-udslip.
  • Vælg en Fuld Serviceaftale, så slipper I for forudsete udgifter og alt arbejdet.
  • Varmepumper er meget energieffektive. Spar penge på varmeregningen, service og drift.
  • 100% driftsikker løsning
  • Mulighed for at gøre løsningen endnu mere grøn med elaftale på vindstrøm.
  • Vi bortskaffer også de gamle varmekilder.
klimavenlig opvarmning med strøm fra vindmøller

Alle taler
om klimaet.
Jeres kommune gør noget.

Kommunernes og Danmarks klimamål er ambitiøse. Og alle kommuner arbejder aktivt med ambitiøse klimamål for vedvarende energi, lægger klimastrategier, klimaplaner og energistrategier.
Der er mange steder i kommunerne, hvor nærvarme i form af luft til vand varmepumper, kan levere grønnere og mere klimavenlig opvarmning af kommunens bygninger, kontorer og institutioner. Fx skoler, børnehaver, vuggestuer, daginstitutioner, plejecentre, klubhuse, borgerservice og andre bygninger og boliger.
Varmepumper er meget energieffektive, så ofte vil der også ligge en besparelse på omkostninger til opvarmning.

Med Nærvarme Danmark er der en nem vej til, hvordan jeres kommune hurtigt og nemt og uden store investeringer, kan nedsætte kommunens CO2-udledning fra opvarmning markant. Som eksempel så udleder en typisk bygning med oliefyr 56.000 kg/CO2 over 10 år. En varmepumpe kun 17.000 kg/CO2 i samme periode. Regn selv eller sammen med os på, hvor meget jeres CO2-udledning reduceres.

Vi står for alt indkøb, installation, drift og service. I betaler blot et lavt opstartsbeløb og herefter et fast abonnement, så klarer vi opgaven med opvarmning af boligerne.

Kort fortalt om varmepumper

Se, videoen og hør om Nærvarme Danmarks solide og driftssikre nærvarmeløsning. En løsning for hele Danmark – til private, kommuner, institutioner og erhvervsvirksomheder. En løsning, hvor næsten alle kan være med uden at skulle investere store summer eller være teknisk anlagt. For vi klarer alt – også når varmepumpen skal udskiftes en dag.

Afspil video

Bestil et tilbud på klimavenlig opvarmning

Det koster ikke noget at få et tilbud. Det gør en uforpligtende samtale med en teknisk rådgiver heller ikke. Find ud af om nærvarme på abonnement skal hjælpe jer med opvarmning af kommunens boliger, kontorer og institutioner. Helt uforpligtende.

  • Kommunen slipper for store investeringer.
  • Og slipper for alt arbejdet med at holde boligerne varme.
  • Kommunens CO2-udledning falder markant.
  • Det er en nem og 100% driftssikker løsning med 24/7 overvågning for at sikre effektiv drift.

Løsningen er samlet set ikke kun grønnere – den er ofte også billigere, fordi varmepumper er meget energieffektive. Så kan kommunen måske få frigivet ressourcer til andre vigtige opgaver.

Men lad os starte med en samtale. Bestil via formularen her, så vender vi hurtigt tilbage.

Bestil et uforpligtende og gratis tilbud (Kommune)
JEG GIVER SAMTYKKE (så vi må kontakte dig) *
* Jeg giver samtykke til, at Nærvarme Danmark A/S og det koncernforbundne drift- og administrationsselskab SEF A/S må kontakte mig med henblik på, at jeg kan modtage tilbud om nærvarme og varmepumpe på abonnement. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at Nærvarme Danmark A/S og SEF A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. Nærvarme Danmark A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i Nærvarme Danmarks privatlivspolitik. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.