Job og karriere

Skal du være med til at gøre Danmark grønnere ved at udskifte oliefyr, naturgasfyr og træpillefyr med klimavenlige luft til vand varmepumper? Og kan du se dig selv, når vi siger grundig, ansvarlig, initiativrig og empatisk? Så tjek ledige stillinger herunder eller send en uopfordret ansøgning.

Nærvarme Danmark installerer og klarer alt drift og service på Panasonic luft til vand varmepumper

Vores værdier

Grundige

Fordi vi altid finder en løsning. Og vi sætter os ind i det tekniske. Fordi det er en del af vores dna, at det skal være så ukompliceret for kunden som muligt.

Ansvarlige

Fordi vi ikke er ligeglade. Hverken med varmepumper, kundernes varme i huset eller med klimaet. Det betyder noget for os og gør, at vi kan se den store mening med det hele.

Initiativrige

Fordi vi ikke kan lade være. Her er hverdagen engagerende og udfordrende. Vi elsker at finde de bedste løsninger, vi elsker at have travlt – og vi elsker at gøre vores kunder til glade kunder.

Empatiske

Fordi vi kerer os om kunden, hinanden og klimaet. Det betyder, at vi går den ekstra mil for at give alle den bedste løsning. Vi tager os af det komplicerede, så det bliver nemt for alle andre. Fordi alle har ret til grøn og billig varme.

Vind 7.500 kr. ved at fortælle andre om Nærvarme Danmark

Flere og flere fortæller, at de fik os anbefalet. 1.000 tak! Det er vi rigtig glade for.

Det vil vi fremover belønne med et lod i lodtrækningen om 7.500 kr., som svarer til vores lave opstartspris.

 

Læs mere og deltag her.