Varmepumpe abonnement, leje eller leasing - Hvad skal du vælge?

Hvis du beslutter dig for, at du gerne vil have nærvarme, skal du finde ud af, om du vil købe, have et varmepumpe abonnement, leje eller få en leasing aftale. Der er en del firmaer derude, som tilbyder forskellige løsninger, og det kan være godt at være skarp på betingelserne. Læs med her og bliv klogere på forskellen på abonnement, leje og leasing!

Varmepumpe abonnement leje eller leasing

Et abonnement på en luft til vand varmepumpe er en grøn og økonomisk løsning til de fleste boliger og bygninger. Du kan blive selvforsynende med nærvarme i din helårsbolig, din virksomhed, dit sommerhus eller lignende. Det vil spare dig både penge og CO2.

Når du begynder at researche, vil du opdage, at der findes en del forskellige tilbud at vælge mellem. Nogle firmaer tilbyder varmepumpe leje- og leasing aftaler. Det leder til spørgsmålene: hvad er forskellen, og hvad skal du vælge? 

Varmepumpe bølge i light green

Hvad er forskellen på varmepumpe abonnement, leje og leasing?

Det kan godt være forvirrende, at forhandlere sælger nærvarme under forskellige betegnelser – “varmepumpe abonnement”, “varmepumpe leasing” og “varmepumpe leje” bruges i flæng. I nogle tilfælde bruger forhandlerne også flere termer om det samme, således at de fx tilbyder at leje dig en varmepumpe på abonnement.

Du vil selvfølgelig gerne forstå forskellen, så du er sikker på, at du vælger det rigtige i forbindelse med din luft til vand varmepumpe. Imidlertid er der ikke nødvendigvis forskel på de tre begreber. Abonnement, leje og leasing kan altså bruges om det samme. Den helt store forskel ligger i, hvilke betingelser du får hos de forskellige forhandlere!

Forstå betingelserne for dit varmepumpe abonnement

Uanset om luft til vand varmepumpen tilbydes som abonnement, leje eller leasing, er det vigtigt, at du tager et grundigt kig på betingelserne. Der er nemlig stor forskel på forhandlerne, deres priser og udformningen af aftalen. I denne forbindelse er der nogle bestemte ting, som du med fordel kan være opmærksom på. 

10 ting du skal være opmærksom på:

 1. Tilbydes der gode priser i varmepumpe abonnementet?
 2. Fremgår det, hvad du helt præcist kan spare ved at abonnere?
 3. Kan du få tilskud, så prisen bliver mindre?
 4. Kan du se, hvor meget du vil reducere CO2-udslippet?
 5. Er installering af varmepumpen inkluderet i prisen?
 6. Får du hjælp af professionelle til at sætte varmepumpen op?
 7. Er du sikret korrekt dimensionering og etablering?
 8. Kan du få hjælp til at bortskaffe din eksisterende varmekilde?
 9. Indgår der servicebesøg og –tjek i dit varmepumpe abonnement?
 10. Har du mulighed for at købe luft til vand varmepumpen, hvis det er det, du vil?

10 ting du skal være opmærksom på

Få gode betingelser hos Nærvarme Danmark A/S

Hos Nærvarme Danmark A/S kan vi sætte flueben ved samtlige 10 ovenstående punkter. Vi har sørget for at give dig de bedst mulige betingelser for at tegne et varmepumpe abonnement. Det har vi gjort, fordi vi mener, at det skal være nemt at overgå til en grønnere og billigere varmekilde.

Alle skal kunne være med på et luft til vand varmepumpe abonnement. Det gælder både for det økonomiske og det tekniske. Det skal med andre ord være billigt og nemt – og så skal det selvfølgelig også være miljøvenligt og CO2-besparende. Vi mener nemlig, at en luft til vand varmepumpe er fremtidens varmekilde!

Priser på varmepumpe abonnement

Hvad koster et varmepumpe abonnement, leje og leasing aftale?

Hos Nærvarme Danmark A/S har vi valgt at gøre det så billigt som muligt, så alle kan være med. Med et varmepumpe abonnement hos os får du således nedenstående priser og betingelser. Læs mere om leasing af varmepumpe her.

Priser på varmepumpe abonnement hos Nærvarme Danmark A/S:

 • En billig opstart på dit varmepumpe abonnement til kun 7.500 kroner.
 • Et fast månedligt abonnement, der fastsættes ud fra oplysninger om din bolig, dit forbrug og din nuværende varmekilde – beregn din pris HER
 • Du undgår investeringen, som normalt ligger på mellem 100.000 og 130.000 kroner.
 • Du sparer ca. 0,95 kroner per kWh på den strøm, din husstand bruger over 4.000 kWh.
 • Din bolig vil få en bedre energimærkning og stige i værdi med et varmepumpe abonnement.

Installering, dimensionering og service? Få hjælp til alt det tekniske!

Nærvarme Danmark A/S er af den overbevisning, at det ikke bare skal være billigt at overgå til grøn og klimavenlig nærvarme – det skal også være nemt! Derfor har vi valgt at stille professionelle til rådighed til at hjælpe dig med alt fra installering til dimensionering og servicetjek.

Hvis du ikke er det store tekniske geni, skal du altså ikke bekymre dig. Det skal ikke holde dig tilbage fra at få en mere klima- og prisvenlig varmekilde. Med et varmepumpe abonnement hos os hjælper vi dig med det hele, nærmere bestemt:

 • Bortskaffelse af din gamle varmekilde, eksempelvis oliefyr, naturgasfyr eller træpillefyr.
 • Indkøb af luft til vand varmepumpe.
 • Installation af varmepumpen.
 • Dimensionering, så pumpen virker mest effektivt i din husstand.
 • Drift og service på installationen.
 • Vi stiller professionelle installatører og VVS’ere fra dit nærområde til rådighed.
luft-til-vand-varmepumpe bølge

Til sammenligning vil du sænke boligens CO2-udslip med intet mindre end 4.000 kilo årligt, hvis du udskifter dit oliefyr med en luft til vand varmepumpe. Det betyder, at du efter 15 år har nedsat udslippet med hele 60.000 kilo! Dét må siges at gøre en grøn og god forskel for vores klima.

Så meget kan du nedsætte CO2 ved at abonnere på nærvarme

Vil du gerne være en del af den grønne omstilling? Så er en luft til vand varmepumpe på abonnement vejen frem. Det medfører nemlig en enorm nedsætning af din CO2-udledning. Langt de fleste husstande minimerer deres CO2-udslip, så det kommer helt ned på en tredjedel af, hvad det var før.

Nærvarme Danmark A/S samarbejder med Energiselskabet SEF A/S, så vi kan tilbyde dig en favorabel pris på el til varmepumpen. Strømmen kommer fra danske vindmøller, og vi indkøber dén mængde vindstrøm, som netop din varmepumpe skal bruge. Hos os kan du altså følge den grønne tråd gennem alle vores produkter, samarbejder og services.

 

Derfor skal du vælge et varmepumpe abonnement

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge at abonnere på en luft til vand varmepumpe. For det første kan du spare mange penge på elregningen, og din bolig kommer til at stige i værdi. For det andet er det én af de mest klimavenlige varmekilder på markedet, så du kan roligt få en varmepumpe installeret med grøn samvittighed.

Derudover er det enormt nemt at have et varmepumpe abonnement hos Nærvarme Danmark A/S. Vi har valgt at gøre det så nemt som overhovedet muligt ved at give dig hjælp til alt det tekniske. Med en fast månedlig udgift bliver det nemt at holde styr på økonomien, og i det hele taget er et varmepumpe abonnement en overskuelig løsning.

 

3 gode tips til varmepumpe abonnement

3 gode tips til at vælge et godt varmepumpe abonnement:

 1. Tjek grundigt op på forhandlerens vilkår og priser – uanset om de tilbyder varmepumpe abonnement, varmepumpe leje eller varmepumpe leasing. Den afgørende forskel er nemlig forhandlernes specifikke betingelser.
 2. Sørg for, at der også er teknisk hjælp med i abonnementet. Det er et stort plus, at du får varmepumpen installeret, dimensioneret og tjekket af firmaet.
 3. Få et tilbud på et varmepumpe abonnement hos Nærvarme Danmark A/S. Ved at indtaste enkelte oplysninger om dig og din husstand kan du få udregnet, hvad den månedlige udgift til varmepumpe abonnementet bliver. Prøv beregneren nu!

Læs mere om varmepumper og nærvarme

Luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe er en af de mest effektive og klimavenlige opvarmningsformer der findes. Læs mere om luft til vand varmepumpe her.

Varmepumpe beregner

Med vores varmepumpe beregner kan du se prisen med det samme og komme hurtigt videre, hvis du ønsker det. Prøv varmepumpe beregner her.

Gasfyr eller varmepumpe

Gasfyr skal udfases og priserne på gas er mangedoblet. Derfor kan det være nu, at du skal bestille en varmepumpe for at være klar. Læs mere om gasfyr kontra varmepumpe her.

Leasing af varmepumpe

Skal du købe, lease eller vælge et abonnement. Leje eller abonnement er to sider af samme sag. Læs mere om leasing af varmepumpe her.

Oliefyr vs varmepumpe

Skal du fortsætte med oliefyret lidt endnu eller skal du udskifte til en varmepumpe. Der er mange fordele, når man kigger på et oliefyr kontra varmepumpe. Læs mere om oliefyr vs varmepumpe her.

Luft til vand varmepumpe pris inkl montering

Ønsker du en luft til vand varmepumpe pris inkl. montering – en komplet installation? Så læs mere her og udregn din pris nemt og hurtigt.

Luft til vand varmepumpe pris inkl montering

Specifikationer

Ladeboks - test 1

Inklusiv WiFi til fjernstyring af varmepumpenJa
Inklusiv standardmonteringJa
Standardmontering inkludererMax 10 m. kabel fra tavle til udedel. Trækning af 4 m. hvidt rør i kanal. Kombiafbryder 10A til indbygning i tavle. Sikkerhedsafbryder ved udedel. Opsætning af indedel, samt hulboring i træ/gasbeton/mursten. Opsætning af udedel på vægstativ inkl. vibrationsdæmper. Montering og opstart. Hvis standardinstallation ikke er tilstrækkelig aftales efterregning med dig.
Lydeffekt indenfor (dB)
Varme (Høj / Lav / S-Lav)
Afkøle (Høj / Lav / S-Lav)
40 / 27 /20
39 / 25 /22
Lydeffekt udenfor (dB)
Varme (høj / Lav)
Afkøle (høj / Lav)

47 / 44
46 / 43 
KølemiddelR32
ProduktfarveHvid
Tilbehør inkluderetIndedel og udedel
Dimensioner på indedel290 × 779 × 209
Rumstørrelse (m2)95 – 130
Vægt på indedel8 kg
Vægt på udedel33 kg
Dimensioner udedel622 × 824 × 299

Specifikationer

PANASONIC CZ25WKE VARMEPUMPE

Inklusiv WiFi til fjernstyring af varmepumpenJa
Inklusiv standardmonteringJa
Standardmontering inkludererMax 10 m. kabel fra tavle til udedel. Trækning af 4 m. hvidt rør i kanal. Kombiafbryder 10A til indbygning i tavle. Sikkerhedsafbryder ved udedel. Opsætning af indedel, samt hulboring i træ/gasbeton/mursten. Opsætning af udedel på vægstativ inkl. vibrationsdæmper. Montering og opstart. Hvis standardinstallation ikke er tilstrækkelig aftales efterregning med dig.
Lydeffekt indenfor (dB)
Varme (Høj / Lav / S-Lav)
Afkøle (Høj / Lav / S-Lav)
40 / 27 /20
39 / 25 /22
Lydeffekt udenfor (dB)
Varme (høj / Lav)
Afkøle (høj / Lav)

47 / 44
46 / 43 
KølemiddelR32
ProduktfarveHvid
Tilbehør inkluderetIndedel og udedel
Dimensioner på indedel290 × 779 × 209
Rumstørrelse (m2)95 – 130
Vægt på indedel8 kg
Vægt på udedel33 kg
Dimensioner udedel622 × 824 × 299

PANASONIC NZ25YKE VARMEPUMPE

Inklusiv WiFi til fjernstyring af varmepumpen Ja
Inklusiv standardmontering Ja
Standardmontering inkluderer Max 10 m. kabel fra tavle til udedel. Trækning af 4 m. hvidt rør i kanal. Kombiafbryder 10A til indbygning i tavle. Sikkerhedsafbryder ved udedel. Opsætning af indedel, samt hulboring i træ/gasbeton/mursten. Opsætning af udedel på vægstativ inkl. vibrationsdæmper. Montering og opstart. Hvis standardinstallation ikke er tilstrækkelig aftales efterregning med dig.
Lydeffekt indenfor (dB)
Varme (Høj / Lav / S-Lav)
Afkøle (Høj / Lav / S-Lav)
42 / 27 / 19
39 / 25 / 21
Lydeffekt udenfor (dB)
Varme (høj / Lav)
Afkøle (høj / Lav)
48 / 45
46 / 43 
Kølemiddel R32
Produktfarve Hvid
Tilbehør inkluderet Indedel og udedel
Dimensioner på indedel 295 × 870 × 229
Rumstørrelse (m2) 114 – 157
Vægt på indedel 10 kg
Vægt på udedel 34 kg
Dimensioner udedel 622 × 824 × 299

PANASONIC NZ25XKE VARMEPUMPE

Inklusiv WiFi til fjernstyring af varmepumpenJa
Inklusiv standardmonteringJa
Standardmontering inkludererMax 10 m. kabel fra tavle til udedel. Trækning af 4 m. hvidt rør i kanal. Kombiafbryder 10A til indbygning i tavle. Sikkerhedsafbryder ved udedel. Opsætning af indedel, samt hulboring i træ/gasbeton/mursten. Opsætning af udedel på vægstativ inkl. vibrationsdæmper. Montering og opstart. Hvis standardinstallation ikke er tilstrækkelig aftales efterregning med dig.
Lydeffekt indenfor (dB)
Varme (Høj / Lav / S-Lav)
Afkøle (Høj / Lav / S-Lav)
45 / 24 / 18
44 / 25 / 20
Lydeffekt udenfor (dB)
Varme (høj / Lav)
Afkøle (høj / Lav)
47 / 44
46 / 43 
KølemiddelR32
ProduktfarveHvid
Tilbehør inkluderetIndedel og udedel
Dimensioner på indedel295 × 870 × 229
Rumstørrelse (m2)100 – 190
Vægt på indedel11 kg
Vægt på udedel34 kg
Dimensioner udedel622 × 824 × 299

Vind 7.500 kr. ved at fortælle andre om Nærvarme Danmark

Flere og flere fortæller, at de fik os anbefalet. 1.000 tak! Det er vi rigtig glade for.

Det vil vi fremover belønne med et lod i lodtrækningen om 7.500 kr., som svarer til vores lave opstartspris.

 

Læs mere og deltag her.