Bestil tilbud på en Panasonic varmepumpe inden 31-3-2024, så kan du vinde en Panasonic HZ25 luft til luft varmepumpe inkl. installation (værdi 18.495 kr.)

Der er så mange fordele ved en varmepumpe på abonnement - her er et udpluk

✅ Du får en professionel, gratis og uforpligtende boliggennemgang, efterfulgt af et tilbud til lige præcis din bolig.

✅ Du får en af markedets bedste og støjsvage varmepumper fra Panasonic. inkl. varmtvandsbeholder, buffertank m.m.

✅ Inkl. komplet VVS- og El-installation i høj kvalitet.

✅ Vi bortskaffer også dit gamle fyr.

✅ Installationstid 1-2 dage. Kan installeres inden 1 måned.

✅ Du slipper for den store investering på ca. 130.000 kr.

✅ Pris kun 7.500 kr. i opstart og et abonnement, der dækker alt.

✅ Vi klarer det årlige lovpligtige serviceeftersyn og eventuelle reparationer.

✅ Vagttelefon alle dage fra 08:00 – 22:00, hvis der skulle opstå driftsproblemer.

✅ Du har ingen risiko eller opsparing til nyt anlæg. Når fx varmepumpen eller varmtvandsbeholderen er udtjent, får du en ny installeret uden ekstra omkostninger.

✅ Varmen kan du styre på en nem app eller på displayet indenfor.

✅ Landsdækkende med lokale partnere. +2.300 kunder på abonnement.

✅ 90% af vores kunder vil anbefale os til andre. 8,5% svarede “Ved ikke”. Kun 1,47% svarede “Nej”. Høj Trustpilot score.

✅ Værdien af din bolig stiger ofte, da energimærkningen typisk stiger 1-2 mærker op. Bolig bliver ofte også nemmere at sælge.

✅ Tilskud: Du får reduceret elafgift på hele husstanden elforbrug over 4.000 kWh/år.

✅ Tilskud: Har du gasfyr, så kan du spare 8.500 kr. på afkobling, så længe ordningen kører.

✅ Et mere miljøvenligt alternativ til fjernvarme, gasfyr, oliefyr, træpillefyr (ifølge Rådet for Grøn Omstilling og Energistyrelsen – læs mere under “Miljøgevinst” på nærvarme.dk

…for bare at nævne nogle af fordelene!

Nærvarme Danmark er varmepumpe på abonnement. Luft til vand varmepumper du lejer.

*** Vilkår og forudsætninger for vores varmepumpeberegner

Varmepumpe beregner

Du kan beregne prisen for en varmepumpe på abonnement eller en kontantkøbsløsning med vores varmepumpe beregner. Du kan nøjes med udregne varmepumpeprisen eller få en aftale tilsendt til gennemsyn med mulighed for at underskrive aftalen ved at udfylde formularen til sidst i step 4.
 

Bemærk! Det er meget vigtigt, at de indtastede oplysninger er korrekte, og svarer til dit nuværende årsforbrug af din nuværende varmekilde. Indtastes fx et for lavt forbrug af nuværende varmekilde, vil det medføre, at man får en varmepumpe, der ikke er dimensioneret korrekt til boligen, og derved ikke opfylder sit behov for varme og varmt brugsvand. I vores efterfølgende boligsyn, vil dette sandsynligvis blive rettet til, og men derved bortfalder prisgarantien.

* Prisgaranti og forbehold for garantien

Vi har valgt at give dig muligheden for at se din pris med det samme via denne beregner. Årsagen er, at efterspørgslen efter en varmepumpe på abonnement og køb er steget massivt. På denne måde kan vi håndtere flere kunder, så flere kommer med på den grønne omstilling med en varmepumpe.

Prisgarantien betyder, at vi er bundet af den pris som du får oplyst i beregneren, når du har indtastet dine oplysninger. For at det kan lade sig gøre bliver vi nødt til at tage nogle forbehold. I ca. 8 ud af 10 tilfælde rammer beregneren korrekt og inden for denne margin.

Vores forbehold er:

 • Oplysningerne skal være korrekte. Det vil sige, at din oplyste varmekilde og dit varmeforbrug skal være korrekt.
 • Vi tager forbehold for fejl i formlerne i beregneren.
 • På det efterfølgende boligsyn kan vi mere præcist definere abonnements eller købsprisen, når vi ved, hvordan den specifikke installation bliver. Prisgarantien / at vi er bundet af prisen er gældende medmindre, at vi efter boligsynet erfarer, at beregneren har ramt mere end 100 kr. forkert pr. måned i abonnementspris eller mere end 5.000 kr. forkert på køb kontant prisen.
 • Der må max være 10 meter rør fra varmepumpen til indedelen.
 • Din bolig skal være egnet til vores varmepumpeløsning.
 • Vi skal kunne levere den  mængde varme og varmtbrugsvand, som du har behov for.
 • Ved abonnementsløsningen kræves, at man ikke er registreret i RKI eller Debitorregistret.

Bemærk! Du har ikke indgået aftalen før du har valgt at indbetale opstartsprisen.

** Miljøgevinst – CO2-besparelse

Kilde til beregninger af CO2-udledning er Energistyrelsens CO2-udledningstal – her for gas, fjernvarme og varmepumpe og oliefyr her. Det omregnes til CO2-besparelsen pr. kWh ved skiftet fra din nuværende varmekilde og dit nuværende forbrug til en varmepumpe. Der er tale om en estimeret besparelse baseret på dine indtastede oplysninger og Energistyrelsens CO2-udledningstal.

 

Andre vilkår, forudsætninger og forklaringer

 
1. Hvordan udregnes det estimerede elforbrug pr. år?

Dit indtastede forbrug af nuværende kilde omregnes til et estimat for, hvor mange kWh varmepumpen skal bruge for at dække samme varmebehov. Varmepumpe forbrug i kWh el er ikke det samme som varmeforbrug i kWh, der for et standardhus ligger på ca. 18.100 kWh ifølge Energistyrelsen. En varmepumpe er yderst effektiv, så du skal dividere det med SCOP-faktoren / varmepumpens virkningsgrad, som vi har sat til 3,15 (producenternes angivelse af SCOP-værdier ligger typisk højere omkring 4,6, men vi anvender den værdi Energistyrelsen anvender). Derved vil en varmepumpe kun kræve omkring 5.700 kWh el for at levere 18.100 kWh varme.

Du ser strømforbrug til varmepumpen, når du har indtastet forbruget af din nuværende varmekilde. Strøm er ikke inkluderet i din løsning. Tjek din elaftale og gang med estimatet for at få den pris, du skal betale for strøm til varmepumpen (minus reduceret elafgift). Du kan også tjekke elpriserne her på elpris.dk.

2. Hvorfor giver en højere opstartspris et lavere månedligt varmepumpe abonnement

Når du vælger at indbetale en højere opstartspris på dit varmepumpeabonnement, så betaler du et lavere abonnement pr. måned år efter år. Det gælder også selvom, at varmepumpen, varmtvandsbeholderen eller andre dele i installationen udskiftes fx om 8 år. Abonnementsprisen bliver tilsvarende lavere, fordi vores investering og risiko bliver tilsvarende lavere, når du indbetaler mere i opstart.

Eksempel: Hvis et abonnement koster 1.210 kr. pr. måned ved laveste opstartspris på 7.500, falder den til 800 kr. pr. måned ved højeste opstartspris på 50.000 kr.

3. Serviceaftale ved køb

Det er lovpligtigt, at varmepumpen efterses årligt. Du har mulighed for at tilkøbe denne service eller opnå fuld tryghed i 10 år. Se prisen i tabellen nederst på siden.

4. Hvad sker der herfra?
 1. Du får din pris med det samme på vores beregner.
 2. Ønsker du at få aftalen tilsendt til gennemsyn eller underskrift, så udfylder du formularen.
 3. Aftalen er din unikke aftale, så den skal åbnes med NemID eller MitID.
 4. Såfremt du underskriver aftalen er næste step et boligsyn. BEMÆRK – Aftalen er først indgået, når du har valgt at indbetale opstartsbeløbet ved abonnement eller betalt ved køb.
 5. Boligsynet er en besigtigelse af din bolig – online over telefonen eller fysisk. Det sikrer, at vi kan leverer den mængde varme og varmtbrugsvand, du har behov for at installationen kan planlægges.
 6. Installationsdato planlægges og opstartsbeløbet skal være indbetalt senest 7 dage før installation (hele beløbet ved køb).
 7. Installationen gennemføres på 1-2 dage.
varmepumpe med serviceaftale - tre forskellige serviceaftaler - fuld serviceaftale, standard serviceaftale og lovpligtig serviceeftersyn aftale

Vind 7.500 kr. ved at fortælle andre om Nærvarme Danmark

Flere og flere fortæller, at de fik os anbefalet. 1.000 tak! Det er vi rigtig glade for.

Det vil vi fremover belønne med et lod i lodtrækningen om 7.500 kr., som svarer til vores lave opstartspris.

 

Læs mere og deltag her.