Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Bestil et tilbud på en varmepumpe-løsning på abonnement

Det koster ikke noget at få et tilbud. Det gør en uforpligtende samtale med en teknisk rådgiver heller ikke. Find ud af om nærvarme på abonnement skal hjælpe jer med opvarmning af kommunens boliger, kontorer og institutioner. Helt uforpligtende.

  • Kommunen slipper for store investeringer.
  • Og slipper for alt arbejdet med at holde boligerne varme.
  • Kommunens CO2-udledning falder markant.
  • Det er en nem og 100% driftssikker løsning med 24/7 overvågning for at sikre effektiv drift.

Løsningen er samlet set ikke kun grønnere – den er ofte også billigere, fordi varmepumper er meget energieffektive. Så kan kommunen måske få frigivet ressourcer til andre vigtige opgaver.

Men lad os starte med en samtale. Bestil via formularen her, så vender vi hurtigt tilbage.

Bestil et uforpligtende og gratis tilbud (Kommune)
JEG GIVER SAMTYKKE (så vi må kontakte dig) *
* Jeg giver samtykke til, at Nærvarme Danmark A/S og det koncernforbundne drift- og administrationsselskab SEF A/S må kontakte mig med henblik på, at jeg kan modtage tilbud om nærvarme og varmepumpe på abonnement. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at Nærvarme Danmark A/S og SEF A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. Nærvarme Danmark A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i Nærvarme Danmarks privatlivspolitik. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.