Luft til vand varmepumper på abonnement

Luft til vand varmepumper på abonnement uden store investeringer og uden alt arbejdet. Start med et tilbud og en pris her.

Varmepumpe på abonnement. Helt enkelt.

Ja! Helt enkelt. Det mener vi. Varmepumper på abonnement hos Nærvarme Danmark gør den grønne omstilling tilgængelig for langt flere mennesker i Danmark. 

Du slipper for den store investering på 90.000 – 130.000 kr. (varmepumpen, VVS- og elarbejde, nedtagning, bortskaffelse). 

Du slipper også for alt arbejde med indkøb, installation, service, drift, optimering og det lovpligtige årlige eftersyn. Vi klarer det hele for dig.

Du kan dog også selv justere varmen op og ned – fx på den nemme app, du får adgang til. Så kan du fx og lige sørge for, at der er varme i hytten, når du er på vej hjem fra ferie.

Pris på varmepumpen / abonnementet

Start med at bestille et uforpligtende og gratis tilbud, hvis du vil have en konkret pris eller bare en snak, hvor du får en god ide om prisniveauet for netop din bolig. Prøv eventuelt også beregner her på siden og se, hvor du cirka vil ligge prismæssigt, men også hvor meget mindre CO2, du kommer til at udlede med en ny og mere grøn og klimavenlig luft til vand varmepumpe på abonnement.

Du slipper som nævnt for investeringen, men skal selv betale et mindre opstartsbeløb på 7.500 kr. 

Herefter er der abonnementet, der kan bestå af en fast del og en variabel del. Den variable del er elforbruget til varmepumpen. Såfremt dit abonnement inkluderer el til varmepumpen, så får du fem yderligere fordele:

  1.  Du betaler den laveste pris for el til varmepumpen allerede fra første kWh.
  2. Vi sikrer, at der bliver købt grønnere vindstrøm svarende til det forbrug af el netop din varmepumpe bruger via opkøb af oprindelsesbeviser.
  3. Hvert år justeres den variable del af abonnementet svarende til dit forbrug af el til varmepumpen, såfremt der er brugt +-5% mere eller mindre svarende, at du har fået kredit for merforbruget.
  4. Du får lettere et samlet overblik over udgifterne til opvarmning af boligen.
  5. Vi holder nemmere øje med, hvor effektiv din varmepumpeløsning kører, hvilket er med til at sikre, at varmepumpen bruger mindst mulig strøm.

Luft til vand varmepumper på abonnement uden investering, finansiering eller leasing

Ja, og uden du behøver gå op i alt det tekniske med varmepumper for vi klarer alt før, under og efter installationen.

Du kan læne dig tilbage med en fremtidssikret grønnere opvarmning af din bolig uden, at du skal investere mange penge i et nyt varmeanlæg, og uden at du skal stå med alt bøvlet med installationen, drift, service og opvarmningen af din bolig. Vi klarer nemlig det hele for dig hurtigt med en nem og gennemskuelig abonnementsaftale.

Det er en komplet løsning opsat af lokale højtkvalificerede VVS- og elinstallatører. Varmepumpen er dimensioneret perfekt til din bolig, så du har ikke købt en unødig stor varmepumpe. Du får opsat et helt nyt varmeanlæg bestående af en luft til vand varmepumpe, varmtvandsbeholder, buffertank og cirkulationspumpe. Og vi koordinerer alt VVS- og elarbejde, og sikrer at det udføres professionelt. Faktisk er vi blevet så gode til det at det oftest kun tager 1-2 dage at installere det hele og starte varmepumpen op.

Alt dette får du for typisk 1.400 – 1.700 kr. pr måned. Og det er vel at mærke inklusiv elforbruget til varmepumpen, såfremt du køber dansk vindstrøm som en del af abonnementet.

Vi har også kunder der betaler 1.100 kr. inkl. el pr måned. Prisen afhænger af om du vælger et abonnement med el, hvor stort en varmebehov du har, hvor godt boligen er isoleret, varmepumpens placering og meget andet. Start med et gratis og uforpligtende tilbud, så kan du få et helt konkret tilbud på luft til vand varmepumpe på abonnement via Nærvarme Danmark A/S.

Fordele ved luft til vand på abonnement

Der er mange fordele udover, at du slipper for investeringen og alt arbejdet med at holde fyret igang. Du slipper også for uforudsete udgifter. Skal varmepumpen udskiftes, fordi den er  blevet slidt op eller repareres, så betaler vi.

Du får også en grønnere samvittighed, for en varmepumpe udleder typisk over sin levetid på ca. 15 år. omkring 60.000 kg. mindre CO2. Så du gør noget markant godt for klimaet.

Vurderingen af din bolig bliver ofte højere, fordi den er mere fremtidssikret, grønnere og fordi boligen ofte opnår en bedre energimærkning.

Som en del af abonnementsaftalen, så bortskaffer vi dit gamle oliefyr, naturgasfyr eller træpillefyr for dig (hvis tanken er nedgravet, så tømmes den og lukkes af, men graves ikke op).

Vi klarer alt drift og service i varmepumpe på abonnement løsningen

Du har sikkert mere lyst til at bruge din tid på andre ting end at holde fyret i gang, bestille træpiller, påfylde piller, bestille olie, kløve brænde osv. Vi hjælper også med at optimere varmepumpen, så du slipper billigst muligt. Alt er inkluderet også det årlige obligatoriske serviceeftersyn.

Er det en god investering af installere en varmepumpe på abonnement?

Ja, der er en økonomisk fordel. Du slipper for den store investering, og kan nøjes med at betale 7.500 kr. alt i alt, så har du en luft til vand varmepumpe kørende. Vi sørger også for, at du får den lave el-pris allerede fra første kWh som varmepumpen bruger, når du køber vindstrøm via abonnementet.

Ja, der er en fordel, fordi du slipper for at bruge tid på opvarmningen af din bolig. Du slipper for alt bøvl og arbejde.

Ja, der er en meget stor fordel for miljøet, den grønne omstilling og din grønne samvittighed. Udskifter du fx et oliefyr til en varmepumpe i et typisk hus, så er besparelsen hvert år på ca. 4.000 kg. mindre CO2. Så det er en god investering for klimaet.

Start med at bestille et uforpligtende og gratis tilbud på en varmepumpe på abonnement.