Video Guides - Sådan kan du fylde vand på dit varmepumpeanlæg

Varmepumpe bølge i light green

På denne side finder du video guides, der demonstrerer hvordan du fylder vand på dit luft til vand anlæg.

Fylde vand på anlæg

Inde-delen af varmepumpeanlægget er installeret forskelligt fra ejendom til ejendom, så den passer til indretningen af rummet, den står i. Der er derfor flere forskellige videoer af hvordan man fylder vand på sit anlæg. 

Nogle af de forskelle man ofte ser på installationsarbejdet, er på ventilerne på rørene. Nogle installationer har et eller flere “håndtag” på vandrørene (ballofix), som man blot kan åbne for, for at fylde vand på anlæget, mens andre anlæg installeres med mindre ventiler, der skal åbnes med værktøj. Det kan også være en kombination af disse to slags ventiler. 

Find den video der viser et anlæg der ligner dit mest muligt på rør og ventiler, og se om det giver mening at følge dén. Kan du ikke finde en video guide med at fylde vand på et varmepumpeanlæg der ligner dit, så kontakt vores service telefon på tlf. 70 22 23 12 for instrukser.

Vandpåfyldning på varmepumpe anlæg med 2 ventiler

Denne video viser hvordan du fylder vand på dit anlæg, hvis det er installeret med to ventiler (uden håndtag).

Vandpåfyldning på anlæg med 1 ventil og 1 håndtag

Se denne video guide, for at lære hvordan du fylder vand på dit varmepumpe anlæg, hvis det er installeret med 1 ventil og 1 håndtag.

Fandt du ikke den hjælp, du ledte efter? Kig på vores vejledningsside (varmepumpe guide) eller FAQ-side, for at få svar på dine spørgsmål, eller ring til os på tlf. 70 22 12 14.