Nyhedsbrev – Nærvarme Danmark – November 2020

Nyhedsbrev fra Nærvarme Danmark, november 2020 (tekst-version)

Deltag i konkurrencen om et gavekort på 500 kr., mens du læser om (konkurrence gælder kun via nyhedsbrevet og udløber i november, når der trækkes lod):
 
* NYHED: Nu kan du også købe en luft til vand varmepumpe hos Nærvarme Danmark inkl. installation og serviceaftale.
 
* De nye tilskudsordninger og de gamle.
 
* Se eller gense vores TV-spot (klik på billedet lige her under for at afspille TV-spottet).
 
* Grøn strøm til varmepumpen
 
* TIPS til optimal drift af varmepumper.
 
* Konkurrence om gavekort på 500 kr. Vi håber, at du får nytte af nyhedsbrevet. Tak, fordi du vil læse med. https://youtu.be/T3KB7ct1i8U
 

NYHED: Nu kan du også købe din varmepumpe fra Nærvarme Danmark

Nærvarme Danmark runder snart 300 kunder i Danmark, der har et full service abonnement på en varmepumpe. På vejen dertil har vi jævnligt fået henvendelser fra kunder, der selv ville eje varmepumpen. Samtidigt svarede 94%, at de ville anbefale os til andre – 6% svarede “Ved ikke”. Derfor lancerer vi nu muligheden for at købe en varmepumpe inklusiv en installation i høj kvalitet og med eller uden serviceaftale. Du kan læse mere om vores nye produkt her Pris på varmepumpe.

Nye og gamle tilskudsordninger til varmepumper Der er kommet nye tilskudsordninger, der skal fremme klimavenlige varmepumper og udfase oliefyr, naturgasfyr og træpillefyr. Her får du et kort og hurtigt overblik over ordningerne. Nogle tilskud og ordninger kan kombineres med hinanden og andre kan ikke. Vi hjælper jer med at finde den rigtige ordning eller kombination af ordninger. Bemærk, at priser på nærvarme.dk ikke har fået fratrukket eventuelle tilskud endnu.

1. Skrotningsordningen Nærvarme Danmark er som en af de få virksomheder i Danmark prækvalificeret af Energistyrelsen som leverandør af skrotningsordningen. Det er et nyt tilskud, der skal fremme varmepumper på abonnementslignende vilkår. Du skal skrotte et oliefyr eller naturgasfyr i et område, der ikke er udlagt til fjernvarme. Fordele: Du kan få op til 25.000 kr., og tilskuddet skal bruges til at nedsætte det månedlige abonnement. Ulemper: installationen kræver flere målere og bliver derved dyrere. Installationstiden er længere grundet ansøgning om tilskud. Husstanden får heller ikke adgang til den reducerede elpris på al husstandens elforbrug over 4.000 kWh.

2. Byggepuljen Ordningen gælder både ved udskiftning af oliefyr, naturgasfyr og træpillefyr i områder, der ikke er udlagt til fjernvarme. Man skal købe en varmepumpe – fx hos os. Fordele: Tilskuddet forventes at ligge på mellem 20.000 – 30.000 kr. Der er ikke fordyrende ekstra målere. Du har adgang til den reducerede elpris. Ulemper: større risiko og mere arbejde, når man selv ejer varmepumpen. Du kan dog tilkøbe en udvidet garanti og serviceaftale for 299,- pr. måned.

3. Håndværkerfradraget Byggepuljen er muligvis allerede opbrugt for i år. Du har måske heller ikke tid til at vente på godkendelse af din ansøgning. Uanset om du køber eller abonnerer kan du dog benytte håndværkerfradraget. Det kan dog ikke kombineres med Byggepuljen eller Skrotningsordningen. Fordele: 12.500 kr. i fradrag per voksne i husstanden. Ingen ventetid på tilskudsgodkendelser. Ingen fordyrende ekstramålere. Mulighed for el til reduceret elafgift.

4. Reduceret pris for el Hvis du køber eller abonnere på en varmepumpe uden ekstra elmåler, kan du få rabat på hele husstandens elforbrug over 4.000 kWh. Også hvis du fx har en elbil. Ordningen kan ikke kombineres med ”Skrotningsordningen”. Vil du læse mere om tilskudsordninger? Så klik her https://naervarme.dk/tilskud-til-varmepumper/.

Grøn strøm til varmepumpen

https://naervarme.dk/vindstroms-certifikat/. Vidste du, at du med få klik, kan gøre din varmepumpe endnu mere klimavenlig? Mange af vores kunder får som en del af abonnementet strøm til varmepumpen fra vindmøller via vores søsterselskab – energiselskabet SEF Energi. Det sikrer vi ved køb af oprindelsesbeviser. Det er en måde at gøre varmeløsningen endnu mere klimavenlig på og være med til at udfase mere forurenende kilder til strømproduktion. Det koster ikke særligt meget, så mange vælger at skifte hele husstandens elforbrug over til vindstrøm. Det koster kun 2,5 øre pr kWh, så for mange husstande vil det beløbe sig til 75 – 150 kr. om året at skifte til vindstrøm. Klik her og prøv vores beregner https://naervarme.dk/vindstroms-certifikat/ og se, hvor lidt det ville koste dig.

TIPS til optimal og effektiv drift

En luft til vand varmepumpe arbejder med mere vand end et traditionelt fyr. Og desto lavere temperatur varmepumpen skal sende ud for at varme huset op, desto mere effektiv bliver driften og derved billigere. I de opholdsrum, hvor man ønsker den højeste temperatur, ofte køkkenet, stuen og badeværelset, åbner man helt op for radiatorventilerne. Fremløbstemperaturen reguleres på varmepumpens betjeningspanel indtil den ønskede komforttemperatur er opnået. I de øvrige rum, hvor temperaturen ønskes lavere end opholdsrum, regulerer man radiatorventilerne ned indtil den ønskede temperatur er opnået.

Start med et uforpligtende tilbud på en luft til vand varmepumpe uanset om du vil købe eller abonnere.

Få tilskud, støtte, energitilskud og fradrag for varmepumpen

Vind 7.500 kr. ved at fortælle andre om Nærvarme Danmark

Flere og flere fortæller, at de fik os anbefalet. 1.000 tak! Det er vi rigtig glade for.

Det vil vi fremover belønne med et lod i lodtrækningen om 7.500 kr., som svarer til vores lave opstartspris.

 

Læs mere og deltag her.