Fortæl venner og familie om Nærvarme Danmark, så er det måske dig, der vinder 7.500 kr. i lodtrækning.

Dem du fortæller om Nærvarme Danmark til, behøver ikke at købe eller bestille et tilbud. Du får alligevel et lod hver gang, du har fortalt om Nærvarme Danmark og vores løsning med varmepumper på abonnement  – eller køb med serviceaftale. Personen du henviser kan også få et lod.

Du skal bare skrive vejnavn på personen. Vi bruger det ikke til kontakt og sletter det efter lodtrækningen.

Bliv ambassadør for Nærvarme Danmark

Glade kunder og høj kvalitet

  • 94% af vores kunder har svaret, at de "Vil anbefale Nærvarme Danmark til andre". De sidste 6% svarede "Ved ikke".
  • Trustpilot score på 4,4 ud af 5 ("Fremragende"). Tak!
  • ISO 9001-certificeret, VE-godkendt af Energistyrelsen, KMO - godkendt af Kølebranchens Miljøordning.

Registrer din henvisning *

1.000 tak, fordi du er med til at sprede klimavenlig nærvarme i hele Danmark. Vores løsning gør, at flere kan være med på den grønne omstilling, hvor klimaet typisk bliver skånet for omkring 4.000 kg. CO2 år efter år, når vi erstatter et oliefyr med en varmepumpe.

Hver gang I fortæller om Nærvarme Danmark, kan I registrere det her og få et lod i lodtrækningen om 7.500 kr. Din husstand kan max få 25 lodder. Både du og den du henviser, kan registrere sig og deltage i lodtrækningen med hver 1 lod.

Vi benytter kun din henvisning til at udtrække en vinder. Det vil sige, at kunden selv skal bestille et uforpligtende tilbud, hvis de ønsker et. Det er ikke et krav, at kunden bliver til kunde eller bestiller et tilbud for at loddet tæller. 

* Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt at kontakte venner eller andre personer på deres bopæl, pr. telefon, sms eller e-mail med det formål at markedsføre Nærvarme Danmark. Det betyder, at Forbrugeraftalelovens § 4 om forbud mod uanmodet henvendelse, markedsføringslovens § 10 samt reglen om god markedsføringsskik i Markedsføringslovens § 3, skal overholdes, hvilket du samtykker til i forbindelse med din registrering. Det er blot, når snakken falder på klimavenlig opvarmning, varmepumper, skrotning af oliefyr, naturgasfyr og lignende, at vi vil blive glade for, at du nævner Nærvarme Danmark. Og hvis du vurderer vores løsning som anbefalelsesværdigt.

Vinderen udtrækkes 31.12.2021, hvorefter alle henvisninger og data slettes.

Registrer dine henvisninger her *

Henvisning af kunder og deltager i lodtrækningen om 7.500 kr.
Udfyld og indsend hver gang du har en henvisning. Max 25 pr husstand.
JEG GIVER SAMTYKKE *
* Jeg giver samtykke til, at jeg har overholdt Forbrugeraftalelovens § 4 om forbud mod uanmodet henvendelse, markedsføringslovens § 10 samt reglen om god markedsføringsskik i Markedsføringslovens § 3, hvilket betyder, at det ikke er tilladt at kontakte venner eller andre personer på deres bopæl, pr. telefon, sms eller e-mail med det formål at markedsføre Nærvarme Danmark. Jeg har informeret kunden om, at jeg registrerer henvisningen hos Nærvarme Danmark alene med adresse-angivelse, og at kunden selv skal bestille et tilbud via nærvarme.dk. Jeg giver også samtykke til, at Nærvarme Danmark må kontakte mig, såfremt jeg bliver udtrukket som vinder af konkurrencen via mine oplyste kontaktoplysninger. Alle data slettes efter vinderen er udtrukket 31-12-2021. Nærvarme Danmark A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i Nærvarme Danmarks privatlivspolitik. Du kan til enhver tid trække dit samtykke til henvisningsaktiviteten tilbage ved at kontakte Nærvarme Danmark.

Nærvarme Danmark kort fortalt

Du kan skifte dit oliefyr, gasfyr eller træpillefyr ud med en klimavenlig varmekilde uden at skulle investere op mod 130.000 kr. Hos os betaler du 7.500 kr. i opstart og et fast abonnement. Det er det – helt enkelt.

Abonnementet og opstartsbeløb inkluderer 

Vi kommer og piller det gamle fyr ned. Vi bortskaffer det også, hvis du ønsker dette. Så sætter vi en af markedets bedste luft til vand varmepumper op fra Panasonic, en ny varmtvandsbeholder, buffertank, cirkulationspumpe m.m. En komplet VVS- og EL-installation udført af VE-godkendt og Panasonic Pro Partner installatører.

Når vi er færdige efter 1-2 dage, så kan du selv skrue lidt op op ned for varmen, men ellers kører det bare. Og hvis det ikke gør, så er det os, der står for med installationen – service, reparation og udskiftning af varmepumpen, varmtvandsbeholder m.m. uden omkostninger for dig. Det inkluderer ikke service og reparationer på dit eget eksisterende radiator-/gulvvarmeanlæg. Det vil sige fx påfyldning af vand på dit anlæg eller problemer med radiatorerne.

Har du brug for mere information eller et gratis og uforpligtende tilbud?