Fortæl om Nærvarme Danmark, og deltag i lodtrækning om 7.500 kr. kontant.

Registrer dine henvisninger herunder i formularen. 

Du skal blot skrive vejnavn på personen, da vi ikke kontakter dem, du henviser og sletter dem efter lodtrækningen.

 

Hvis du selv er kunde, så kan du registrere henvisningen her også (ambassadørtiltag).

Bliv ambassadør for Nærvarme Danmark
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Registrer din henvisning *

Hver gang du fortæller om Nærvarme Danmark, kan du registrere det her og få et lod i lodtrækningen om 7.500 kr. kontant. Din husstand kan max få 25 lodder. Både du og den du henviser, kan registrere sig og deltage i lodtrækningen med hver 1 lod.

Vi benytter kun din henvisning til at udtrække en vinder. Det vil sige, at kunden selv skal bestille et uforpligtende tilbud, hvis de ønsker et. Det er ikke et krav, at kunden bliver til kunde eller bestiller et tilbud for at loddet tæller. 

* Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt at kontakte venner eller andre personer på deres bopæl, pr. telefon, sms eller e-mail med det formål at markedsføre Nærvarme Danmark. Det betyder, at Forbrugeraftalelovens § 4 om forbud mod uanmodet henvendelse, markedsføringslovens § 10 samt reglen om god markedsføringsskik i Markedsføringslovens § 3, skal overholdes, hvilket du samtykker til i forbindelse med din registrering. Det er blot, når snakken falder på klimavenlig opvarmning, varmepumper, skrotning af oliefyr, naturgasfyr og lignende, at vi vil blive glade for, at du nævner Nærvarme Danmark. Og hvis du vurderer vores løsning som anbefalelsesværdigt.

Vinderen udtrækkes 31.12.2021, hvorefter alle henvisninger og data slettes.

Registrer dine henvisninger her *

Henvisning af kunder og deltager i lodtrækningen om 7.500 kr.
Udfyld og indsend hver gang du har en henvisning. Max 25 pr husstand.
JEG GIVER SAMTYKKE *
* Jeg giver samtykke til, at jeg har overholdt Forbrugeraftalelovens § 4 om forbud mod uanmodet henvendelse, markedsføringslovens § 10 samt reglen om god markedsføringsskik i Markedsføringslovens § 3, hvilket betyder, at det ikke er tilladt at kontakte venner eller andre personer på deres bopæl, pr. telefon, sms eller e-mail med det formål at markedsføre Nærvarme Danmark. Jeg har informeret kunden om, at jeg registrerer henvisningen hos Nærvarme Danmark alene med adresse-angivelse, og at kunden selv skal bestille et tilbud via nærvarme.dk. Jeg giver også samtykke til, at Nærvarme Danmark må kontakte mig, såfremt jeg bliver udtrukket som vinder af konkurrencen via mine oplyste kontaktoplysninger. Alle data slettes efter vinderen er udtrukket 31-12-2021. Nærvarme Danmark A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i Nærvarme Danmarks privatlivspolitik. Du kan til enhver tid trække dit samtykke til henvisningsaktiviteten tilbage ved at kontakte Nærvarme Danmark.