Nærvarme Danmark i Volkswagens nye ID.3 elbil

Så fik vi dem!

Vores nye Volkswagen ID.3’er. Vi glæder os til at besøge alle vores kunder rundt omkring i Danmark, når vi installerer luft til vand varmepumper på abonnement. Vi havde brug for nye elbiler med større rækkevidde efter lanceringen af vores koncept til hele Danmark.

For Nærvarme Danmark og moderselskabet SEF er det også vigtigt, at vi er med til at fremme grønne og klimavenlige initiativer. 

Derfor blev Nærvarme Danmark lanceret, så flere kan få erstattet olie-, naturgas- og træpillefyret med klimavenlige luft til vand varmepumper.

Flere kan være med, fordi vi tager investeringen på op til 130.000 kr. til en luft til vand varmepumpe. Vi klarer også installationen og alt arbejde med varmepumpen efterfølgende. Det koster kun 7.500 kr. i opstart og et fast månedligt abonnement. Der er ingen uforudsete omkostninger – heller ikke, hvis anlægget bliver slidt op og skal erstattes af et nyt efter fx 8 år.

Et typisk hus med et oliefyr, der skifter til vores løsning, vil udlede omkring 60.000 kg. mindre CO2 over varmepumpens forventede levetid på 15 år. 

Man kan også vælge, at strømmen til varmepumpen eller hele husstanden kommer fra vindstrøm, så bliver løsningen endnu grønnere og det koster faktisk kun 2,5 øre pr kWh. For mange er det under 100 kr. ekstra om året.

Volkswagen ID.3 er Nærvarme Danmark nye elbil

Vind 7.500 kr. ved at fortælle andre om Nærvarme Danmark

Flere og flere fortæller, at de fik os anbefalet. 1.000 tak! Det er vi rigtig glade for.

Det vil vi fremover belønne med et lod i lodtrækningen om 7.500 kr., som svarer til vores lave opstartspris.

 

Læs mere og deltag her.