SEF

“Vi tror på, at vi sammen kan være med til at gøre en kæmpe forskel.“, SEF

SEF er koncernen bag Nærvarme Danmark A/S

Det stærke energiselskab SEF står bag Nærvarme Danmark A/S

Nærvarme Danmark A/S (tidligere SEF Nærvarme) hviler på et stærkt fundament med moderselskabet SEF A/S i ryggen. Energiselskabet SEF A/S har rødder helt tilbage til 1906. I dag er SEF en moderne energikoncern SEF, der også blandt andet omfatter SEF Energi, SEF Fiber A/S, FLOW Elnet A/S, Origo Service og FiberLAN. Derudover ejes en række selskaber med danske vindmøller, der producerer grøn strøm til danskerne. Med SEF i ryggen er varme på abonnement fra Nærvarme Danmark A/S en sikker og tryg løsning.

Når man handler hos SEF foretager man sig et miljøvenligt valg. Uanset om man vælger et abonnement på en varmepumpe, el, naturgas eller fibernet. SEF har som målsætning at gøre det nemt for danskerne at få implementeret de grønne løsninger derhjemme, og tilbyder også rådgivning i, hvordan man får et miljøvenligt energiforbrug. Uanset om du er privat forbruger, har en virksomhed, kommune, institution eller en boligforening, så hjælper SEF dig med at få en mere miljøvenlig og grøn løsning.

SEF er koncernen bag Nærvarme Danmark A/S

Når du vælger en luft til vand varmepumpe på abonnement, kan du vælge at gøre løsningen endnu mere grøn og klimavenlig ved at inkludere elforbruget til varmepumpen i abonnementet. Når du gør det, så får du el til varmepumpen via SEF A/S, der sikrer, at der bliver købt grøn strøm fra danske vindmøller.

Læs mere her: Vindstrøm fra danske vindmøller

SEF

Vind 7.500 kr. ved at fortælle andre om Nærvarme Danmark

Flere og flere fortæller, at de fik os anbefalet. 1.000 tak! Det er vi rigtig glade for.

Det vil vi fremover belønne med et lod i lodtrækningen om 7.500 kr., som svarer til vores lave opstartspris.

 

Læs mere og deltag her.