Nærvarme er
varmepumpe på
abonnement
Helt enkelt.

gr 119
luft til vand varmepumpe på abonnement

Når du har olie-, gas- eller træpillefyr, er det smart at skifte til varmepumpe på abonnement, fordi:

luft til vand varmepumpe på abonnement

Få et uforpligtende tilbud på nærvarme varmepumpe

– Udfyld de få felter her eller ring 70 22 12 14

Simpel LPO uden tilvalg Google november 2021
Jeg giver samtykke til, at Nærvarme Danmark A/S og SEF A/S (koncernen) må kontakte mig med henblik på, at jeg kan modtage tilbud og nyheder om nærvarme og varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at Nærvarme Danmark A/S og SEF A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. Nærvarme Danmark A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder her: https://naervarme.dk/cookies-og-privatlivspolitik. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

Krav for at få varmepumpe på abonnement: Du er ikke registreret i RKI eller Debitor Registreret.

Nærvarme - helt enkelt

Nærvarme er så let som fjernvarme (nærvarme eller fjernvarme). Vi klarer alt, og du slipper for uforudsete omkostning til dit varmepumpeanlæg. Få svar på dine spørgsmål ved at se vores video her, besøge vores FAQ-sektion eller ved at bestille et uforpligtende tilbud ovenfor. Såfremt du ønsker at se prisen, så prøv vores online beregner.

Få tilskud, støtte, energitilskud og fradrag for varmepumpen
Afspil video om Få tilskud, støtte, energitilskud og fradrag for varmepumpen
Få tilskud, støtte, energitilskud og fradrag for varmepumpen
Afspil video om Få tilskud, støtte, energitilskud og fradrag for varmepumpen

Læs mere om Nærvarme

Nærvarme er Nærvarme Danmark. Det er lige så let som fjernvarme, da vi klarer arbejdet og så vedligeholder vi også både inde- og udedelen af varmepumpeinstallationen. Hvis din fjernvarmeunit skal udskiftes, skal du nok selv betale den, men med et varmepumpeabonnement, så udskifter vi varmepumpen eller varmtvandsbeholderen, når den en dag er udtjent.